Jojića izbacuje gazda, jer izdaje stan ambasadi!

 
  • 5

FK Partizan je platio stan za svog prvotimca pre deset dana, ali vlasnik stana ne želi da produži ugovor, jer želi da ga izda mnogo unosnije stranim diplomatama

Fudbalski klub Partizan platio je zakup stana za Miloša Jojića, ali je on morao da izađe iz njega, jer vlasnik ne želi više da ga izdaje klubovima, saznaje Telegraf.

Iako je gradom brzinom munje prostrujala informacija da je Jojić izbačen jer klub nije platio kiriju za njega, izgleda da je došlo do drugačijeg epiloga.

Vlasnik luksuznog stana od 80 kvadrata na Novom Beogradu želi da ubuduće tu prima samo diplomate iz ambasada jer oni mogu da plate više, a i verovatno ne kasne sa kirijom i zbog toga je naložio Jojiću da se iseli.

- Stan je uredno plaćen, ali je nastao problem jer vlasnik ne želi više da izdaje stan klubovima, već samo ambasadama koje mogu da plate mnogo više. Zato je Jojić morao da se iseli, a ne zbog neplaćene kirije - rekao je izvor Telegrafa blizak klubu iz Humske.

Vezni igrač "crno-belih" i junak prošlog "večitog derbija" kada je doneo titulu svom timu, preselio se na drugu lokaciju, tako da je situacija rešena.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    5. avgust 2013 | 14:55

    Ovo mi ne deluje kao istina. Uvek postoji otkazni rok,minimum 15 dana,a uglavnom je taj rok mesec dana. I sve to stoji u ugovoru. Pa niko nije lud da dozvoli da mogu da ga izbace iz stana kada im se hoće. Tako da ja ne verujem u ovu priču. Čak i da se kasni sa plaćanjem,ne smeju da vas izbace iz stana,ali dobro,ovo je Srbija.

  • Perikle

    5. avgust 2013 | 13:03

    Napolje sa Soljicem! Djuric

  • Bracala

    5. avgust 2013 | 13:47

    Lazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA