PROSINEČKI: Slabo pratim Zvezdu da se ne bih nervirao!

Bivši trener i igračka legenda najtrofejnijeg srpskog kluba iz najslavnijih dana crveno-belih, nerado priča o posrnulom gigantu sa Marakane

  • 3

Robert Prosinečki, igračka legenda Crvene zvezde, nekih godinu i  po i trener, nalazi se na pripremama u Austriji sa Kajzerijem sa kojim je u prethodnoj sezoni imao puno uspeha. Preuzeo je klub pri dnu tabele, a prvenstvo su završili kao peti, čime je ponovljen najbolji plasman u istoriji.

Zalet za novu sezonu ne ide baš glatko.

- Pogledajte u kakvim sam problemima. Pet minuta pre utakmice glavni igrač mi kaže da ne želi na teren. Hoće u Katar, ali ga klub ne pušta za obeštećenje od šest miliona evra - požalio se Robi novinarima hrvatskog "Sport maksa" zbog nezadovoljstva Brazilca Boboa, prvog golgetera ekipe.

Neizbežna tema bila je i Crvena zvezda, o čemu hrvatski stručnjak nije baš voljan da priča.

- Pratim šta se dešava u mojoj Zvezdi samo informativno, ne želim previše da gledam ka Marakani da se ne bih nervirao - rekao je Prosinečki i otkrio da mu je sličan stav i kada je u pitanju zagrebački Dinamo, za koji je ocenio da ima velike šanse da eliminiše moldavski Šerif u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport maks)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    4. avgust 2013 | 12:24

    Volimo te zauvek veliki zuti..ne znam samo kako se gospodinu Vucicu pored toliko korupcije moze pored nogu provuci Lukiceva I vesiceva bulumenta koja nas je I dovela dovde I oterala ovakvu gromadu ljudsku.I sad kao tole lopov a lukic stefanovic monasi...

  • vukašin

    4. avgust 2013 | 15:39

    Pametno

  • Pedja

    4. avgust 2013 | 19:38

    Ti si cigin cetnik roberte.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA