TRANSFERI & TRAČEVI: Flert Juventusa i Kolarova, Lacio kupovao u Barseloni!

 
  • 0

Miroslav Đukić želi da dovede fudbalera Verder Bremena Marka Arnautovića u Valensiju, kapiten SAD Klint Dempsi prešao iz Totenhema u Sijetl Sanderse

Klubovi su i ovog transfer-dana bili aktivni. Juventus ne odustaje od Kolarova, Ljajić pregovarao sa Milanom, trener Levskog Slaviša Jokanović pokušava da dovede dva fudbalera Totenhema, Lacio doveo talentovanog 17-godišnjaka iz Barselone!

TRANSFERI

Klint Dempsi

Bivši fudbaler Totenhema Klint Dempsi se vraća u MLS ligu. Prešao je Sijetl Sanderse za 6 miliona evra. Ovaj 30-godišnji fudbaler je za 28 mečeva koliko je odigrao za Totenhem postigao sedam golova. Više šansi mu je davao Fulam za koji je na 184 utakmica 50 puta bio strelac. Treba napomenuti da je Dempsi i kapiten SAD.

Mustafa Sek

Član B tima Barselone je napustio katalonsku ekipu i pridružio se Laciju. On je na svom Instagramu izrazio sreću zbog prelaska u rimski klub.

- Veoma sam srećan zbog dolaska u novi tim i novi grad. Ovo je moj san - napisao je 17-godišnji fudbaler.

Ali Sisoko

Fudbaler Valensije će zvanično preći u Liverpul. Sisoko je pristao na uslove engleskog kluba i seli se na "Enfild". Odbrambeni igrač je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Porto, Lion, Valensiju i sada će za slavni premijerligaški klub.

Luis Fabijano

Iskusni Brazilac je produžio ugovor sa Sao Paulom do 2015. godine. Napadač se vratio u klub 2011. godine, a već je u mlađim danima igrao za njih na 87 mečeva i postigao 61 gol.

Dijego Lugano

Urugvajski defanzivacprešao je iz Pari Sen Žermena u Vest Bromvič Albion za 1,5 miliona evra. Lugano je potpisao dvogodišnji ugovor sa novim klubom. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Malagi za koju je odigrao 10 utakmica.

TRAČEVI

Adem Ljajić

Fudbaler Fjorentine Adem Ljajić je ostvario dogovor sa Milanom oko ličnih uslova, odbivši ponudu Totenhema i produžetak saradnje sa klubom iz Firence. Ljajić je spreman da ode u Milan koji mu nudi petogodišnji ugovor i dva miliona evra po sezoni.

- Ako ne prihvati novi ugovor, biće prodat - rekao je predsednik kluba iz Firence.

Međutim, u petak je već odbijena ponuda Milana od osam miliona evra.

Aleksandar Kolarov

Prema pisanju britanskog "Sana" Juventus je spreman da plati 10 miliona evra za Aleksandra Kolarova. Međutim, Mančester Siti ne želi da pusti srpskog internacionalca iz kluba. "Stara dama" je ove godine već uzela premijerligaškom klubu Karlosa Teveza.

Marko Arnautović

Miroslav Đukić nakon odlaska Roberta Soldada želi da u Valensiju dovede Marka Arnautovića. Fudbaleru je otac Srbin, ali ima austrijsko državljanstvo. Trenutno nastupa za Verder Bremen. Prema informacijama "Bilda" za njega je zainteresovan još jedan španski klub, Real Sosijedad.

Kristijan Sebaljos i Dejvid Bentli

Trener Levskog Slaviša Jokanović izjasnio se da želi da dovede dvojcu igrača Totinhema u bugarski klub. Sebaljos je u premijerligaškom klubu od 2011. godine kada je došao iz B tima Barselone, a Bentli je krilni napadač koji je došao iz Arsenala 2008.

- Postoji interesovanje, ali za informacije na tu temu moraćete da pitate Naska Sirakova. Očekujem novosti naredne nedelje - rekao je srpski stručnjak.

(Telegraf.rs)

 

 

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA