ORLIĆI SAMOUVERENI: Dajte Brazil da se igramo (VIDEO)

 
  • 12

Srpski omladinci, prvaci Evrope, svima jasno dali do znanja da ih ni moćna selekcija Brazila u ovom trenutku ne bi pobedila

Dugo ovako neko nije obradovao naciju kao što je to ovih dana učinila omladinska fudbalska selekcija Srbije koja je samouvereno i bez poraza osvojila titulu prvaka Evrope.

''Orlići'' su tokom čitavog prvenstva delovali kao složna i nepobediva celina koja se nije predavala ni kada su bili na ivici ponora (gol protiv Portugalije u 85. minutu), a koliko pucaju od samopouzdanja govori i činjenica da su tokom vožnje autobusom kroz pesmu istakli ni da im Brazil ne može ništa.

Uz povike ''Dajte Brazil da se igramo'' kao i ''Ni Brazil da nam daju ne bi nas pobedili'' srpski fudbaleri su proslavljali najveći uspeh u karijeri.

(Telegraf.rs)

 

 

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudska glupost

    3. avgust 2013 | 12:14

    Rade, ne lupaj! Zvezde nema ni u seniorskoj selekciji pa smo u nikad gorem položaju! Od kad je Partizanovac Tomislav Karadzic na čelu saveza koji mi uspeh imamo? Gubimo od drugorazrednih selekcija! Sramota! A ovi mali su prvi samo zato sto se do sada još uvek nisu vrtele mnogo velike pare jer su klinci. Sad će i njih uništiti, nista ne brinite!

  • presevo

    3. avgust 2013 | 11:07

    Nista ne moze brazil!!!

  • Fiumeds

    3. avgust 2013 | 13:27

    Morap je jer je kompleksas!!!kratko i jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA