ORLIĆI PROTIV ORLOVA, KO BI POBEDIO? Organizujmo meč Mladi protiv A selekcije!

 
  • 12

Telegraf poziva FSS da organizuje utakmicu A selekcije protiv evropskih šampiona do 19 godina. Ovo bi bio meč koji bi želeli i gledali svi u Srbiji

Istorijski uspeh omladinske fudbalske reprezentacije Srbije koja je u Litvaniji postala prvak Evrope neminovno je nametnuo poređenje sa A selekcijom koja nas je odavno navikla na razočaranja. Verovatno se svaki navijač u Srbiji zapitao šta bi junaci Ljubinka Drulovića napravili protiv izabranika Siniše Mihajlovića. Telegraf predlaže da se nađe termin za taj meč, pa da svi vidimo kako stoje stvari i može li borbenost i timski duh generacije koja nam je podarila veliku radost da nadjača iskustvo starijih kolega.

Nije da ne bi bilo interesovanja za ovakakvu utakmicu. S obzirom na to da smo izgubili praktično sve šanse da se plasiramo na Svestko prvenstvo u Brazilu naredne godine, meč „orlića" i „orlova" možda bi privukao na Marakanu i više gledalaca nego predstojeći duel sa velikim rivalima, Hrvatima, u kvalifikacijama za SP.

Takođe, mogli bismo da na delu, jednog protiv drugog, vidimo i selektore, verovatno odlazećeg Mihajlovića i Drulovića koji je osvajanjem titule kontinentalnih šampiona postao jedan od glavnih kandidata da ga nasledi.

Što se tiče simpatija javnosti u tom meču, nema sumnje da bi one bile na strani omladinaca. Ne samo da su oduševili Srbiju fantastičnim uspehom, nego bi i dobar deo navijača iskoristio priliku da iskali sav nagomilani bes prema A reprezentaciji. To je nekako nezgodno kad se igra sa ekipom druge države, ali ako su na terenu svi naši, onda bi i moglo da prođe.

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA