TRANSFERI & TRAČEVI: Zvezda pregovara sa Teofanisom Gekasom, Partizan dovodi talentovanog Larteja, Matić ostaje u Benfici!

Dinamo iz Moskve se cenjka sa Tventeom oko srpskog internacionalca Dušana Tadića, uprava Liverpula je spremna da izdvoji 25 miliona evra za Dijega Koštu

  • 0

Fudbalska pijaca radi punom parom, a Zvezda i Partizan počinju sa ozbiljnim "naoružavanjem" za sledeću sezonu. "Crveno-beli" pregovaraju sa Teofanisom Gekasom, "crno-beli" sa Lorensom Lartejom, kapitenom mlade reprezentacije Gane, Dinamo iz Moskve je zainteresovan za srpskog internacionalca Dušana Tadića!

Dejan Mitrović, agent Nemanje Matića razočarao je sve zainteresovane klubove za ovog fudbalera rekavši da Matić sigurno ostaje u Benfici! Alehandro Dario Gomez je i pored ponuda Intera, Fjorentine i Atletiko Madrida odlučio da produži ugovor sa Metalistom na još četiri godine.

TRANSFERI

Alehandro Dario Gomez

Dosadašnji član Katanije potpisao je ugovor sa ukrajinskim Metalistom na period od četiri godine.  Fudbaler je imao ponude i iz Intera, Fjorentine i Atletiko Madrida, ali je ipak odabrao vicešampiona Ukrajne.

Stipe Perica

Mladi fudbaler je iz Zadra prešao u Čelsi. Ovaj 18-godišnjak je za Zadrane odigrao 23 meča i deset puta bio strelac. Dobre igre u klubu, ali i učešće na U-20 prvenstvu sveta, preporučile su ga Žozeu Murinju.

Josip Iličić

Slovenački reprezentativac zvanično je postao član Fiorentine. Vezistaje potpisao petogodišnji ugovor sa italijanskim klubom. Klub iz Firence je ponudio fudbaleru 9 miliona evra, što fudbaler nije hteo da odbijev pa je već promovisan u svom novom klubu.

Džošua Pajnadat

Ovaj fudbalski talenat koga je doveo Real Madrid ima samo 11 godina i biće prvi Amerikanac koji će obući dres "Kraljevskog kluba". Pajandant nije krio zadovoljstvo kada je čuo ovu informaciju.

- Rekli su mi da sam prvi Amerikanac koji će obući dres Real Madrida. Ja sam im rekao da ću se potruditi da budem pravi primer za sve ostale dečake koji sanjaju da igraju u Madridu - rekao je mladi fudbaler.

Šeik Dijabete

Napadač Bordoa je produžio ugovor sa tim klubom na još godinu dana. Tražilo ga je nekoliko klubova, ali je on odlučio da ne menja sredinu. Fudbaler je prošle sezone postigao 18 golova za svoju ekipu što ga je na stavilo u domen interesovanja klubova iz inostranstva. Međutim, on će se zadržati u Bordou do juna 2016. godine, prema novom sporazumu.

TRAČEVI

Teofanis Gekas

Crvena zvezda pregovara sa Grčkim fudbalerom. Gekis je nekadašnji najbolji strelac Bundeslige, a poslednju polusezonu proveo je u turskom Akhisaru gde je za 15 mečeva postigao 12 golova. Dok je igrao za Panatanikos je takođe bio najbolji strelac. U nemačkoj je nastupao je još za Hertu, Bajer i Ajntraht.

Lorens Lartej

Lartej treba da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Partizanom"Crno-beli" će njegovom klubu Ašanti Goldu navodno uplatiti 120.000 evra. Fudbaler je privukao pažnju evropskih klubova na nedavno održanom Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina gde je nastupao kao kapiten Gane.

Dušan Tadić

Ruski mediji navode da je Dinamo iz Moskve ozbiljno zainteresovan sa srpskog internacionalca Dušana Tadića. Tvente navodno traži 15 do 17 miliona evra da bi pustila Tadića, a ruski klub pokušava da spusti cenu na 12 ili 13 miliona.

Pre Tventea nastupao je za Groninger gde je za dve sezone postigao 14 golova uz 28 asistencija. U trenutnom klubu je odigrao 37 utakmica i bio strelac 13 golova.

Nemanja Matić

Dejan Mitrović, agent Nemanje Matića, razočarao je mnoge zainteresovane klubove izjavom da “Nemanja neće napustiti Benfiku, iako ima nekoliko unosnih ponuda“. Neki od klubova zainteresovanih za Matića bili su i Real Madrid i Čelsi, iz kojeg je Matić svojevremeno i došao u Benfiku.

Dijego Košta

Uprava Liverpulaje poslala je ponudu od 25 miliona evra Atletiko Madridu za njihovog napadača. Brendan Rodžers želi da ima u timu odličnog centarfora, bez obzira na to da li će Luis Suarez otići sa Enfilda ili ne.

Nani

Totenhem je spremio plan za slučaj da Geret Bejl napusti klub. Nani je već neko vreme u potrazi za novom sredinom, a Andre Vilas-Boaš u sunarodniku vidi zamenu za sjajnog Velšanina. Preliminarni razgovori dva kluba su započeti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA