MUTA NIKOLIĆ: Uz Dinkića sam do groba!

 
  • 3

"Mlađan je moj veliki prijatelj i ja sam uvek uz njega, čak i kada nije na vlasti, kao što je i on uvek do sada bio uz mene i Radnički", poručuje trener Kragujevčana

Trener Radničkog iz Kragujevca, Miroslav Muta Nikolić, kaže da će uvek biti uz Mlađana Dinkića bio on u vlasti ili ne! Nikolić je istakao da se nikad ne odriče prijatelja, i izrazio uvrenje da se odlazak ministra finansija i privrednog razvoja iz Vlade Srbije neće negativno odraziti na finansiranje Radničkog.

Naime, poznato je da je Dinkić, inače počasni predsednik Kragujevčana, mnogo doprineo da klub ima stabilno finansiranje dovođenjem sponzora, pre svih kompanije FIAT. Njegov odlazak iz vlasti mogao bi da uzdrma finansiranje Šumadinaca, jer je dosta sponzora došlo u klub na njegov poziv.

NE ODRIČE SE PRIJATELJA

- Dinkić je moj veliki prijatelj, dolazi mi na slavu svake godine i bio je uz mene uvek, kao i uz Radnički. I kada nije bio u vlasti i kada je u vlasti, uvek je uz nas i ja verujem da će tako biti i dalje. Zato sam ja uvek uz njega i sada kada nije u vlasti, ma uz njega sam do groba - rekao je u svom prepoznatljivom fazonu Nikolić za Telegraf, i dodao:

- Naravno, dosta nam je pomogao oko sponzora dok je bio u vlasti i ja se nadam da će oko toga biti sve u redu i sada posle najnovijih dešavanja - objasnjio je Nikolić.

Na pitanje da li se plaši da sponzori, koji su došli na poziv doskorašnjeg ministra finansija i privrednog razvoja, ne počnu da otežu sa finansiranjem, Nikolić je rekao:

- Ne znam, videćemo, ja se nadam da će sve biti u redu, mada znam da se kod nas sve vezuje za vlast - rekao je trener Radničkog.

STABILIZACIJA KLUBA NAJVAŽNIJA

Šumadinci će ove sezone igrati dva takmičenja, regionalnu ABA ligu i prvi put u istoriji Evrokup, a tim se polako sastavlja.

- Mi ćemo ove godine imati manji budžet nego prošle i zato je naš cilj stabilizacija kluba. Treba da vratimo dugove i da stanemo na noge. A posle toga ćemo videti kakvi su nam dometi u sledećeoj sezoni - objašnjava Nikolić, i dodaje:

- Doveli smo neke igrače, plan je da dovedemo još beka, krilo, krilnog centra i dve "petice". Videćemo, mislim da mladi igrači mogu da se afirmišu kroz Radnički, jer igramo ABA ligu i Evrokup.

- Jadranska će biti izuzetno jaka, svi se pojačavaju Cibona, Olimpija, Cedevita, Crvena zvezda, tu je Partizan. Ja se nadam da mi možemo da budemo u sredini tabele - poručio je strateg Radničkog.

(D. Stojmenović)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobra kuca,dobra

    31. jul 2013 | 15:24

    I moj pas je uz mene.

  • grobar 11070

    31. jul 2013 | 18:13

    Naravno cist interes

  • vukašin

    1. avgust 2013 | 07:36

    Pare su pare . Dinkić ima pare. Muta nije mutav. Čovek je zaljubljive prirode pa makar to bio i Dinkić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA