Milica Dabović: Ne ostajem u Partizanu!

 
  • 2

Kapiten "crno-belih" dama i ženske košarkaške reprezentacije Srbije uživa u odmoru i razmatra ponude za nastavak karijere

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije i ŽKK Partizan Milica Dabović posle tri sezone napušta "crno-bele" i karijeru nastavlja u nekom drugom klubu.

Posle najuspešnije sezone u svojoj karijeri, ali i istoriji ženskog Partizana, Milica mora da promeni sredinu, jer je situacija u ženskoj košarci u Srbiji katastrofalna.

Ipak, dok čeka pravu ponudu Milica je, posle uspeha na EP i zauzimanja četvrtog mesta, iskoristila pauzu da se dobro odmara na moru, a kako nam je rekla sprema se da treći put ode odmor.

- Bila sam već dva puta na moru, po belom svetu, i odlično sam se provela. A sada se spremam za put u Herceg Novi - rekla je Dabovićeva za Telegraf.

Na pitanje gde će nastaviti karijeru, nije mogla da da konkretan odgovor.

- Za sada ne znam, sigurno je da ne ostajem u Partizanu. Zapravo niko ne ostaje. Tamara Radočaj ide u Italiju, Nevena Jovanović u Mađarsku, a Saša Čađo u Rumuniju. Takođe, i ostale devojke traže angažman - kaže kapiten ženske reprezentacije i dodaje:

- Ja imam dosta ponuda, ali za sada mi nijedna nije toliko zanimljiva da je prihvatim. Videćemo. Kad budem znala gde ću, obavestiću javnost - poručila je Milica Dabović.

(Telegraf.rs)

 

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA