NEVEROVATNO: Klinac od 6 godina "opalio" 5 houmranova na jednoj utakmici (VIDEO)

 
  • 1

Spenser Kon, 6-godišnji dečak, već bi mogao da uđe u istoriju bezbola pošto je od 1894. godine pet houmranova na jednoj utakmici udarilo samo 16 MLB igrača

Ako je snimak autentičan onda imamo dečaka, 6-godišnjeg Spensera Kona, koji bi automatski mogao da uđe u istoriju bezbola. Naime, on je na jednoj utakmici uspeo nešto neverovatno - da udari pet houmranova (da izbaci lopticu sa terena) u pet izlazaka na palicu (at bat) i to sve posle prvih pičeva (bacanja protivničkog bacača).

Da li je ovo neki znak ili sreća. Prvo, ako je verovati natpisu na sredini ograde "120" onda je mali Spenser pet puta prebacio ogradu na najmanje 105 metara od kućne baze! Međutim, radi se o dečijem terenu pa je ovaj dečkić udario preko 36-37 metara.

Svejedno, udariti pet puta preko ograde, u jednoj utakmici je retkost. Neverovatno dostignuće koje je od 1894. godine za rukom pošlo samo šesnaestorici MLB igrača. Poslednji je to uradio Džoš Hamilton, igrač Teksas Rendžersa (8. maj 2012.), dok je pre njega Karlos Delgado imao pet houmranova 25. septembra 2003. godine.

(Telegraf)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA