LANE JOVANOVIĆ: Ni Zvezda ni Partizan, samo inostranstvo!

 
  • 10

Nekadašnji reprezentativac Srbije ističe da mu interesovanje "večitih rivala" prija, ali da je dolazak u Beograd sad praktično nemoguć. Ukoliko ne bude stranog angažmana, napadač možda i završi karijeru

Milan Jovanović, fudbaler koji se već neko vreme pominje kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, a za kog je zainteresovan i Partizan, rekao je da mu nije u planu da se vraća srpski fudbal, već da mu je prioritet da nađe angažman u inostranstvu.

- Partizan i Crvena zvezda su klubovi koje izuzetno poštujem, što sam rekao i ljudima s kojima sam razgovarao, ali moj prioritet u ovom trenutku je odlazak u inostranstvo. Interesovanje "večitih rivala" mi prija, jer da nije tako, dobro bih se zapitao koji je razlog što me ne zovu. Ipak, dolazak u Beograd sad je praktično nemoguć - rekao je Jovanović "Kuriru", dodajući:

- Želim da odem negde napolje, ali u ovom trenutku ne mogu da kažem ništa konkretno. Prelazni rok traje do kraja avgusta i spreman sam da čekam i poslednji trenutak ako treba dok ne pronađem pravu sredinu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije ističe da prema njegovom mišljenju srpski fudbal stalno napreduje, ali njegove ambicije su da igra u drugačijem ambijentu.

- Mnogo puta sam rekao da je povratak u srpski fudbal u domenu teorije, pa je tako i sada, a ko zna da li će se to promeniti. Imam tek 32 godine, smatram da još mogu da igram i ovo nije trenutak da se vratim. Da me neko ne shvati pogrešno, daleko od toga da imam loše mišljenje o našem fudbalu i da ga potcenjujem, ali treba mi sredina s manje tenzija - rekao je Jovanović, koji je opet spreman i da završi karijeru.

- Ne mogu da kažem da sam doneo konačnu odluku. Da ovih dana intenzivno razmišljam o tome i da sam sebe pripremio i na takav epilog, to je više nego sigurno. Prvi put to sada javno kažem - rekao je Jovanović "Žurnalu".

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    28. jul 2013 | 09:09

    Kaze "Imam tek 32 godine".Pa kada je mislio da dodje,sa 45!?Coveku su bitne samo pare.Da je imao sportske motive,ostao bi u Anderlehtu.Sada se jos bolje vidi kolika je ljudina Milos Ninkovic!

  • stefan

    28. jul 2013 | 08:44

    Zavrsices ti u Zvezdi ili Partizanu, kad vidis da te niko nece.

  • Sima Zullu

    28. jul 2013 | 09:18

    Lane, pa ti si primadonna!!! Ajde u Zvezdu tu te bar zele I poshtuju ... Drudge cesh grejati klupu ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA