TRANSFERI & TRAČEVI: Lovre otišao, Đemba Đemba na "vratima" Partizana, Iguain i Albiol prešli u Napoli (VIDEO)

 
  • 0

Bombu prelaznag roka u Partizanu demantovao predsednik Đurić, Napolitanci troše milione zarađene prodajom Kavanija, Totenhem doveo Čadlija, Vučinić odlazi iz Juventusa

Bliži se polovina prelaznog roka, a uprave klubova širom Evrope utrkuju se oko potencijalnih pojačanja kako bi sa što konkurentnijim timom ušli u novu sezonu. Od klubova sa domaće scene, iz tabora Crvene zvezde još uvek nema nikakvih naznaka ili potvrda o dolascima Milana Laneta Jovanovića i Marka Pantelića iskusni vezista Goran Lovre napustio je Partizan, dok je Sloboda iz Užica dovela dvojicu fudbalera iz Japana.

Ovo su top transferi i glasine dana u izbor Telegrafa.

TRANSFERI

Naser Čadli

Čelnici londonskog Totenhema postigli su dogovor sa belgijskim fudbalerom Naser Čadli javljaju Engleski mediji. Bivši igrač Tventea bi početkom nedelje trebao da prođe medicinske preglede i potpiše petogodišnji ugovor, a sa timom iz Londona. Tvente će od ovog transfera profitirati oko sedam miliona evra.

 Raul Albiol

Odlaskom Edisona Kavanija iz Napolija napunila se kasa vicešampiona Italije, a prvi novac potrošen je za dovođenje defanzivca Raula Albiola. Dosadašnji igrač Real Madrida potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Napolitancima, a "kraljevski" klub će na ime obeštećenja zaraditi 12 milona evra.

Gonzalo Iguain

Argentinski napadač Gonzalo Iguain preći će iz Real Madrida u vicešampiona Italije, Napoli za 35 miliona evra, prenosi Korijere delo Sport. Preostaje samo da se uprava Napolitanaca dogovori sa Argentincem oko ličnih uslova transfera. Za napadača Reala bili su zainteresovani i Juventus, Arsenal.

Goran Lovre

Iskusni vezista Partizana, posle neuspešne epizode u klubu iz Humske odlučio je da promeni sredinu. Goran Lovre je potpisao jednogodišnji ugovor sa prvakom Irana Estegalom prema kom će zaraditi 200.000 dolara. Lovre je prošao sve omladinske selekcije Partizana, a u karijeri je osim za "crno-bele" nastupao i za Andrleht, Groningen i Barnsli.

TRAČEVI

Fernando Gago

Nekadašnja velika nada Real Madrida Fernando Gago mogao bi da se vrati u domovinu. Interesovanje za igrača Valensije pokazali su njegov matični klub Boka Juniors i Velez, za koji je nastupao u prošloj polusezoni. Do skoro je postojalo interesovanje i River Plate, ali je taj posao propao zbog poznatog rivalstva Boke i Rivera.

Eduardo Salvio

Čelni ljudi Totenhema ubrzano rade na pojačanju tima za sledeću sezonu, jer posle Nasera Čadlija nameravaju da dovedu i krilnog napadača Benfike, Eduarda Salvia. Glavna prepreka za ostvarenje ovog transfera mogla bi da predstavlja otkupna klauzula Argentinca od neverovatnih 58 miliona evra! Međutim, povoljna okonost po "Pevce" su brojna pojačanja tima iz Lisabona na poziciji na kojoj igra Salvio, između ostalih  Miralema Sulejmanija, Filipa Đuričića i Lazara Markovića. Za 23-godišnjeg fudbalera zainteresovan je i Mančester Siti.

Mirko Vučinić

Uprava Juventusa posle dovođenja Karlosa Teveza i Fernanda Ljorentea, koji je došao kao slobodan igrač, spremna je da proda crnogorskog reprezentativca Mirka Vučinića za 15 miliona evra. Interesovanje za napadača "Stare dame" pokazao je Mančester junajteda, jer bi prema najavama klub trebao da napusti Vejn Runi.

Joan Kabaj

Mančester junajted  je ponudio 18 miliona evra za Joana Kabajea iz Njukasla, čime će pokušati da francuskog internacionalca preuzme Monaku i Pari Sen Žermenu, koji su od ranije pokazali interesovanje za fudbalera. Poslih pokušaja da dovedu Tijaga Alkantaru i Seska Fabregasa iz Barselone, trener "Crvenih Đavola" Dejvid Mojes bi rado u svom timu video Kabaja. Uprava Njukasla zadovoljno trlja ruke s obzirom da su se u trku za Kabaja uključili najbogatiji evropski klubovi, pa očekuju dobru zaradu.

 Erik Đemba Đemba

Prema pisanju Mozzartsporta, bivši fudbaler Mančester Junajteda Erik Đemba Đemba trebalo bi da pređe u Partizan. Međutim, predsednik "crno-belih" u razgovoru za Telegraf demantovao je ovu informaciju, ali i najavio da postoji pet opcija sa kojima su u pregovorima. Đurić je ostao tajanstven po pitanju imena.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač vratio glavom loptu golmanu, sudija mu dao žuti karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA