BAJKO OBJASNIO: Lopta je išla levo-desno, hteo sam da je uhvatim, slomila mi je prste!

 
  • 6

- Po meni, nije bio gol i mislim da sam se odlično snašao. Imamo povoljan rezultat koji nikako ne smemo da ispustimo. Islanđani nisu baš toliki amateri. Ma, biće to sve bez problema - uverava Boban Bajković

Jedan od ljubimaca navijača fudbalera Crvene zvezde svakako je golman Boban Bajković. Golman koji ih često i do "ludila" dovodi. Kiks protiv Vestmaneje nije "kažnjen" i sa sigurnih 2:0 "crveno-beli" putuju na Island, a za Telegraf Bajković objašnjava šta mu se dogodilo pred kraj prvog poluvremena.

- Po meni nije bio gol i mislim da sam se odlično snašao - kaže Bajković.

Šut je bio upućen sa više od 25 metara. Šta vam se dogodilo, pošto je intervencija, iako ste bili "na lopti", bila više nego nesigurna?

- Lopta je išla levo-desno. To vi sa tribina ne vidite. Hteo sam da je uhvatim, ali mi je slomila prste i... To je to. Opet, mislim da sam se odlično snašao.

Konačno, 2:0 na "Marakani" je rezultat koji bi trebalo da bude dovoljan za plasman u treće kolo.

- Napravili smo povoljan rezultat, pogotovo kada kod kuće daš dva, a ne primiš nijedan gol. Moramo da prođemo dalje, bez obzira i na putešestvije koje nam predstoji.

Preko "sedam mora i sedam gora" Zvezda ide na malo ostrvo na Islandu i deluje da će sam put biti veći problem nego 90 i kusur minuta utakmice protiv Vestmaneje. Ekspedicija "crveno-belih" ide na put u dve grupe, redovnim linijama. Jedan deo ide preko Berlina, a drugi preko Frankfurta... Koliko ovakva putovanja zaista utiču na igru na terenu?

- Na psihu, recimo, ne utiče mnogo, koliko na noge. Opet, iako idemo kao ekskurzija tamo dolazimo dva dana ranije. Valjda će biti dovoljno da se aklimatizujemo i priviknemo na temperaturne razlike. Nije lako sa 30-35 stepeni otići na desetak, na vetar i kišu i igrati normalno. No, imamo povoljnu prednost koju nikako ne smemo da ispustimo. Islanđani su se pokazali kao čvrsta ekipa i nisu baš toliki amateri kao što se pisalo. Ma, biće to sve bez problema - uverava Boban Bajković, golman "crveno-belih".

(D. J.)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    19. jul 2013 | 13:47

    Pa ako je isla levo-desno sto je nije boksovao, msm sto je sigurno sigurno.

  • Uvek je ista. Nije lepaMiroslav

    19. jul 2013 | 14:12

    Bajko vi treb da razmisljate o vasem ponasanju na utakmici. Delujete neozbiljno i neodgovorno.

  • bezimeni

    19. jul 2013 | 14:44

    Ovako, Vece pre utakmice Bajko je sa klincima iz kraja cirkao pivo do kasno u noc, i to je proverena informacija, pa je i logicno sto mu je lopta isla levo desno. Samo kada bi ti Bajko otisao iz Zvezde automatski bi bili mnogo jaci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA