LUČIĆ: Treninzi su naporni, ali nema odustajanja!

 
  • 0

Srpski košarkaški reprezentativac izjavio je da je najteži deo proprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji u toku, ali da se niko ne žali

Srpski košarkaški reprezentativac Vladimir Lučić rekao je da su treninzi u Kranjskoj Gori naporni, ali da to ne predstavlja problem, jer je svima u interesu da se nacionalni tim što bolje pripremi za Prvenstvo Evrope u Sloveniji.

- I pre dolaska u Kranjsku Goru znali smo da će ovo biti najteži deo priprema za Evropsko prvenstvo. Treninzi su znatno teži i naporniji nego prve nedelje u Beogradu. Pre podne trčimo na obližnjem fudbalskom terenu, dok smo posle podne u dvorani - rekao je Lučić za sajt Košarkaškog saveza Srbije, i dodao:

- Stigle su i prve upale mišića, ali nema odustajanja. Uslovi u Kranjskoj Gori su zaista odlični, imamo sve što nam je potrebno za kvalitetan rad, oporavak i odmor.

Selektor Dušan Ivković od danas će moći da računa i na Ðorđa Gagića i Nikolu Kalinića, članove Univerzitetske selekcije koja je u Kazanju osvojila bronzanu medalju.

- Trebalo bi da budu sa nama već na poslepodnevnom treningu. Krajem nedelje u rad bi po specijalnom režimu trebalo da se uključi i Nemanja Nedović, tako da će nas biti još više na terenu - poručio je Lučić.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra, a Srbija će igrati u grupi B u Jesenicama sa Litvanijom, Crnom Gorom, Makedonijom, Bosnom i Hercegovinom i Letonijom.

(Tanjug)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA