Novak Đoković posle Beograda i Crne Gore, odmara se u Hrvatskoj! (FOTO)

 
  • 6

Najbolji teniser sveta iskoristio je priliku da sa braćom i drugarima iz detinjstva poseti hrvatsko mondensko letovalište Dubrovnik i Stradun, jedno od najpoznatijih šetališta u regionu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obradovao je brojne turiste pojavljivanjem na dubrovačkom Stradunu. Naime, posle kratke posete Beogradu i selu, Novak je odlučio da baterije napuni u Boki. No, kako Dubrovnik nije daleko, Noletu nije bio problem da sa braćom i drugovima iz detinjstva sedne u kola i veče provede na jednom od najpoznatijih šetališta u regionu.

Novak nije prvi put u ovom mondenskom hrvatskom letovalištu, a deluje da će, bar tako pišu lokalni portali, ostati koji dan. Novak je na svom Fejsbuk profilu objavio i nekoliko fotografija na kojima deluje zaista opušteno. Naravno, obilazak Straduna nije prošao bez posete Kneževom dvoru, jednom od najpoznatijih lokacija u gradu podno Srča.

Odmor mu neće dugo trajati pošto već 5. avgusta igra prvi turnir na severnoameričkoj turneji. Pre Ju-Es opena igraće u Torontu.

(Telegraf)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VforV

    15. jul 2013 | 14:06

    Decko je svetski kalibar,ima prijatelje sirom planete...tebe ce da pita gde sme da ide?!

  • Ћоми

    15. jul 2013 | 12:35

    Ноле јудо...

  • Bracala

    15. jul 2013 | 17:57

    Ja i dalje tvrdim da je to mala pokvarena sisica, ista kao i njegov otac i stric. Ako su oni stoke i prevaranti, ne moze ni on da bude majka Tereza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA