Marković neće u Zvezdu, Radivojević otišao

 
  • 5

Čelnici crveno-belih nastavljaju da renoviraju tim za nastup u Evroligi, ali u njemu neće biti nekadašnjeg kapitena i najverovatnije reprezentativca Srbije

Ono što je sa odmora u Turskoj najavio bivši košarkaš Crvene zvezde Mile Ilić dobilo je epilog. Vuk Radivojević, u prošloj sezoni zamenik kapitena crveno-belih, neće više nostiti dres Zvezde. Osim Vukovog odlaska, dolazak srpskog reprezentativca Stefana Markovića, koji je pre dva dana i zvanično raskinuo saradnju sa Valensijom, nije siguran.

Što se Radivojevića tiče, uprava Crvene zvezde nije htela da iskoristi opciju u ugovoru po kojoj bi Vuk produžio saradnju na još sezonu pa je sada slobodan da potraži drugu sredinu.

Nekadašnji centar FMP-a, Nju Džersi Netsa i u prošloj sezoni Vojvodine tvitnuo je da se neke stvari u Zvezdi ponavljaju, ali tvit može da bude dvosmislen i da se odnosi i na Igora Rakočevića. Popularni Rakac je s porodicom u Budvi, na odmoru, a Nebojša Čović nam je rekao da je rano pričati o Igorovom odlasku.

Kada je Stefan Marković u pitanju situacija posle izjave Davora Ristovića, direktora Crvene zvezde za Novosti, postaje jasnija...

- Stefan, kao domaći igrač, jedan od momaka koji je izvesno vreme bio na našem radaru. Međutim, mi smo sada okrenuti u drugom smeru kada su u pitanju potencijalna pojačanja.

Podsetimo, Dejan Radonjić, trener košarkaša, sprema plan i program priprema koje će u trajanju od tri nedelje odraditi na Zlatiboru sa trojicom novajlija - Bobanom Marjanovićem (igra Letnju NBA ligu za Atlantu), Jakom Blažičem i Blejkom Šlibom.

(Telegraf)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • james gist

    14. jul 2013 | 13:39

    kakav klub takav i igrac .

  • Dominacija

    14. jul 2013 | 14:52

    Haha.. Druze Zvezda nije osvojila titulu 12 godina, kako onda moze biti sramota sto je ovaj Vuk nije osvojio u poslednjoj deceniji.. P.S. Vi ste samo i uvek cete biti KK SLEDEĆA SEZONA !

  • pera

    14. jul 2013 | 16:11

    Zvezda mora da napravi kompletnih 12 igrača zbog toga je pala na kraju sezone zaviseći samo od Rakca koji realno može da igra role ali u ovim godinama on fizički ne može da bude glavni igrač. Dovedite već jednom Dangubića, Miljenovića i Aleksandrova da igramo maštovitije i brže. Rakoč neka bira glavne uloge kad je najpotrebnije i takvo tempiranje forme on je još potreban Zvezdi a Vuku hvala za dato klubu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA