ĐILAS: Juniori nas uverili da ne treba da brinemo za budućnost!

 
  • 1

Predsednik KSS rekao je da je plan saveza za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru da Srbiju predstavlja i muška i ženska selekcija

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Ðilas izrazio je uverenje da će državni tim uspešno obaviti pripreme i spremno dočekati šampionat u Sloveniji.

- Zahvalio bih svima koji su se odazvali pozivu selektora, nadam se da će u Sloveniji biti spremni da brane boje Srbije. Plasman na šampionat izborili smo kroz kvalifikacije, bilo je jako teško. Mnogi igrači došli su roviti i sa povredama koje vuku tokom sezone, hvala im što su došli i pokazali želju da se bore za Srbiju -  rekao je Ðilas.

Predsednik KSS je reprezentativicma poželeo sreću, da ih izbegnu povrede i da u ovom sastavu budu i narednih godina.

- Naš plan je da na Olimpijskim igrama u Riju imamo i mušku i žensku reprezentaciju. To je visok cilj, nije ga lako ostvariti, ali imamo kvalitet za to. Rezultat juniorske selekcije u Pragu, koja je osvojila srebrnu medalju na prvenstvu sveta, pokazao je da ne moramo da brinemo za budućnost srpske košarke - poručio je Ðilas.

Prvenstvo Evrope u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra, a Srbija će igrati u grupi B u Jesenicama sa Litvanijom, Crnom Gorom, Makedonijom, Bosnom i Hercegovinom i Letonijom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LastHope

    9. jul 2013 | 18:27

    Ne treba vi da brinete ni o cemu-o cemu ste vi brinuli to se izjalovilo odavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA