ON JE I DALJE NAJVEĆI SRPSKI BREND: Novak zapalio Tviter i kada gubi!

 
  • 15

Novak Đoković je izgubio u finalu Vimbldona, ali je čitava planeta spominjala i njega i Srbiju, o čemu svedoči statistika društvene mreže Tviter

Nolemanija! Tako u najkraćem može da glasi euforija koju je na Tviteru izazvao Novak Đoković tokom finala Vimbldona. U njemu je izgubio u tri seta od Endija Marija, ali uspeo da svojom popularnošću prodrma internet koji je prosto brujao od spominjanja imena najboljeg tenisera sveta.

O tome svedoči statistika društvene internet mreže Tviter, koja je zabeležila da je Đokovićevo ime bio u nekoliko navrata najspominjaniji pojam, baš kao i engleska reč za "srpski", "Serbian".

"Trend mape" na ovoj mreži koje smo vam sakupili govore u prilog ovoj tvrdnji.

Čitava planeta je "tvitovala" o finalu Vimbldona, a heštagovi koji su najčešće bili korišćeni su pored #Djokovic, #Novak, #Serbian i, naravno #Murray, u čast novog prvaka najpoznatijeg teniskog turnira na svetu.

Nole je tako još jednom proneo slavu Srbije širom sveta, a to što se na kraju uz ono "srpski" nije dopisalo i "šampion Vimbldona", nije tako strašno. Jednom je to već bio slučaj, 2011, a šampion se ionako ne postaje samo titulama, već i činjenicom da zbog vas - čitava planeta zna za vašu zemlju i to po dobru.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki nis

    7. jul 2013 | 19:26

    Da Noletu damo ceo nas BDP bilo bi malo koliko je in ucinio na promociji Srbije. Nole vecno ti hvala.

  • Bojan

    7. jul 2013 | 19:36

    Nole MAJSTOR!!!

  • Vrac

    7. jul 2013 | 19:57

    Bice bolje sledece godine. Samo mi je zao sto ni jedan set nije dobio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA