ISPOVEST ZVEZDE MTV: Džordan je hteo da uzme moju nevinost

 
  • 2

Kenedijeva je priznala da joj sama scena ulaska Majkluovog penisa u njenu vaginu nije bila primamljiva, već bolna s obzirom na činjenicu da je bila nevina

NBA legenda i jedan od najboljih košarkaša u istoriju sporta Majkl Džordan ponovo bi mogao da se nađe u žiži interesovanja pošto ga je u svojim memoarima Liza Kenedi Montgomeri, početkom 90-tih prošlog veka poznati MTV VJ, "potkačila" kao nekoga ko je pokušao da joj na silu oduzme nevinost.

- Majkl Džordan je pokušao nekoliko puta da dođe do moje vagine, a 1995. godine na nekoj žurci je i preterao u navaljivanju. Tada sam bila nevina, no, naravno, on to nije znao - rekla je devojka i dodala:

- Bila sam sa Majklom i Raselom Simonsom jedne noći na večeri u Njujorku. U "Bowery bar" i tada je Em-Džej bacio karte na sto rekavši: "Vreme je da nešto odigram. Ako pobedim Nikse ti sutra uveče ideš samnom u moju hotelsku sobu".

U razradi ove teme Kenedijeva je priznala da joj sama scena ulaska Majkluovog penisa u njenu vaginu nije bila primamljiva, već bolna s obzirom na činjenicu da je bila nevina.

- Probušiće me... - pomislila je VJ i pokušala da eskivira odgovor u nadi da će privoleti tada zvezdu NBA lige i Čikaga da se "igraju" u kartu za meč Njujorka i Bulsa.

Pojedini portali u SAD su pokušali da dođu do Džordana, ali su svi završeni samo na pokušaju.

(Telegraf)

 

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA