Denis Rodman traži Nobelovu nagradu za mir, a na odmor ide s Kimom

 
  • 3

- Potreban je jedan telefonski poziv. Samo jedan. Ovo je era tehnologije. Hajde, Obama, pozovi Kima i postanite prijatelji - rekao je Rodman

Dugo ga nije bilo u medijima... Skora dva meseca... Naime, Denis Rodman, jedan od najboljih skakača NBA lige, ali i jedan od najkontroverznijih igrača još jednom je izdejstvovao da se nađe na naslovnim stranama raznih medija. Najpoznatiji "crv" u intervjuu za "Sports Illustrated" izjavio je da zaslužuje da bude nominovan za Nobelovu nagradu za mir?!

- Realno, on nije izveo bombaški napad na Južnu Koreju, ali ni na Havaje... No, i pored toga je najveći neprijatelj sveta - rekao je Rodman, aludirajući na predsednika Severne Koreje.

- E, sada, reći ću vam ono što sam rekao i Kimu lično: "Ne želiš da se boriš sa Amerikom!"

Rodman se osvrnuo i na razgovor koji je vodio sa predsednikom SAD Barakom Obamom.

- On je hteo samo da pričamo o košarci, a ja mu kažem "potreban je jedan telefonski poziv". Samo jedan. Ovo je era tehnologije. Hajde, Obama, pozovi Kima i postanite prijatelji!

Posle prolećne posete Pjong Jangu Rodman planira da u Severnu Koreju ide i u avgustu...

- Idem da se malo opustim. Malo ću da igram i košarku, a možda sa Kimom i njegovom porodicom odem i na odmor. Naravno, cilj moje misije je da otoplim odnose između dve zemlje koje su spremne i da ratuju, a ne da čuvam mir kojeg nema. Ovde je sistem problem i to mora da reši Obama. Zbog ovoga smatram da bih morao da budem u Top 3 nominacija za sledeću Nobelovu nagradu za mir - rekao je Rodman.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA