Voša: Maltežani nas dodatno motivišu veštačkom podlogom!

 
  • 0

Odluka uprave Hibernijansa da izabere teren sa veštačkom podlogom dodatno motivisala šefa stručnog štaba Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak igraju na malti protiv Hibernijansa prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a novi trener Novosađana Marko Nikolić ističe da su domaćini prilično motivisali "Vošu".

Hibernijans je odabrao da se meč, koji je na programu u četvrtak od 18 sati, igra na veštačkoj podlozi, što je Nikolića začudilo.

- Protivnik je sa dva-tri detalja u najavi ove utakmice učinio da nas dodatno motiviše, izabravši veštačku podlogu da na njoj igramo, kao i termin početka susreta od 18 sati, što je u ovom periodu godine za Maltu malo netipično zbog vremenskih uslova koji tamo vladaju. Hvala im na tome, biće to motiv više za nas. Spremni smo i motivisani i probaćemo da rešimo pitanje ukupnog pobednika već na Malti - rekao je šef stručnog štaba Vojvodine.

Marko Nikolić ne sumnja da će Vojvodina izbaciti Hibernijans, kao što je to bilo 2007, kada je posle 5:1 u Novom Sadu novosadski Superligaš trijumfovao i u revanšu, tada sa 2:0.

- Vojvodina jeste favorit protiv Hibernijansa i to tako mora da bude. Sa druge strane, da bismo zadovoljili svoje ambicije i očekivanja moramo biti apsolutno na gornjoj granici svojih trenutnih mogućnosti. Pre svega pristupiti utakmici maksimalno ozbiljno u smislu motivacije i želje. Dati sve od sebe što imamo u tom trenutku i, ako tako bude, ja ne sumnjam da će na kraju presuditi kvalitet, a kvalitet je na strani Vojvodine - zaključio je Nikolić.

Revanš će biti odigran sedam dana posle prvog susreta, a meč na stadionu "Karađorđe" počeće u 20.30.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA