SAVO MILOŠEVIĆ: Voleo bih da budem selektor Republike Srpske!

 
  • 2

Bivši reprezentativac Srbije smatra da bi meč u Banjaluci bio samo sportske, a ne političke prirode i da bi u njemu probudio velike emocije s obzirom na to da je poreklom iz Srpske

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Savo Milošević i rekorder po broju mečeva za nacionalni tim, zajedno sa Dejanom Stankovićem (102), istakao je da bi voleo da jednog dana bude selektor Republike Srpske.

Milošević, koji je poreklom iz okoline Bijeljine, izjavio je u razgovoru za Nezavisne novine da bi meč između Srpske i Srbije u njemu probudile velike emocije.

- Rođen sam u RS u Bijeljini, igrao sam za Srbiju i za mene bi to svakako bio veoma specifičan i poseban meč. U životu se ne nameravam baviti trenerskim poslom, ali ako bi postojala opcija vođenja ekipe recimo u toj jednoj utakmici, svakako da bi mi bila velika čast i zadovoljstvo. Voleo bih čak i da zaigram, ali više nisam u formi  -rekao je Milošević, inače direktor svih selekcija u FSS.

Nekadašnji golgeter je istakao da ne vidi razlog zašto bi FIFA bila protiv ovog meča jer su tu u pitanju samo sportski motivi, a ne politički.

- U tome nema apsolutno ničeg političkog. Besmisleno je misliti da sportske organizacije svojim postupcima mogu imati bilo kakav politički uticaj, da mogu prekrajati granice i slično - rekao je Milošević, i dodao:

- Sa tadašnjom SR Jugoslavijom igrao sam protiv Las Palmasa, odnosno Kanarskih ostrva, Katalonije i Baskije. Nema ništa sporno u tome.

(Telegraf.rs)

 

Video: "Da me pamte kao Andriju, a ne kao Mesija": Maksimović jedva čeka da dabituje za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zozo

    2. jul 2013 | 13:33

    Ti nisi ni za bsk batajnicu mutavko jedan!

  • nemanja_bg

    2. jul 2013 | 17:18

    ajde bre malo u FSS pocnite razmisljati o pravim protivnicima i pravim utakmicama. Tom filozofijom kraradzic je unistio sve dobro u reprezentaciji. sramota da vas bude ugovarate utakmice sa nepostojecim protivnicima a hrvati i belgija na vama vezbaju !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA