LEGENDARNI RONALDO SLAVI: Brazil se vratio! (VIDEO)

 
  • 1

Brazil je ponovo postao Brazil, uveren je slavni Ronaldo

Slavni brazilski fudbaler Ronaldo oduševljen je novom generacijom svoje reprezentacije koja je osvojila Kup konfederacija, preslišavši evropskog i svetskog prvaka Španiju sa 3:0 u finalu.

- Svaka čast momcima za titulu, ali i za način na koji su odigrali protiv Španije i tokom celog turnira - rekao je 36-godišnji Ronaldo.

Osvajač dva Mondijala, 1994. i 2002, uveren je da je svet jasno mogao da vidi novu fudbalsku velesilu.

- Brazil je ponovo postao Brazil. Poslali smo celoj planeti poruku. Divno je bilo videti narod koji podržava ovu reprezentaciju, iako se sve to dešavalo u vrlo osetljivim danima zbog demonstracija. One su, kad sam već kod njih, bile mirne, ali su neki vandali od njih hteli da naprave suprotnost. Ljudi su ustali da traže promene, ali je velika nepravda mešati politiku i sport. Zato je predstojeće Svetsko prvenstvo u našoj zemlji sjajna prilika da se Brazil dodatno razvije - uveren je Ronaldo.

Osvajač osam medalja sa Brazilom, a 11 sa klubovima, računajući Kruzeiro, PSV, Barselonu, Inter, Real i Korintijans, Ronaldo se od aktivnog bavljenja fudbalom oprostio u junu 2011. Do tada je na 580 klupskih nastupa čak 405 puta bio strelac, dok je za Brazil igrao 98 puta i dao 62 gola.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA