Zvezdin trener može da svira na "Marakani" ako osvoji titulu! (VIDEO)

 
  • 0

Slaviša Stojanović pored trenerskog umeća često po svirkama u Sloveniji pokazuje i koliki je virtuoz na gitari

Dogovorom sa Slavišom Stojanovićem fudbaleri Crvene zvezde su napokon dobili trenera posle odlaska Rikarda Sa Pintua. Uprava je svakako svesna koga je angažovala s obzirom na to da je bio u najužem izboru, ali verovatno nisu upoznati da na ''Marakanu'' dovode svestranu ličnost.

Pored trenerskog umeća, Stojanović je poznat i kao virtuoz na gitari, koju često voli da svira na rok koncertima širom Slovenije.

- Svoj život je posvetio samo fudbalu i muzici. Posebno voli EKV, bend o kome je napisao knjigu. Znam da je uložio sedam godinu u taj poduhvat, pa vidite, koliko je posvećen - rekao je za "Alo" frontmen benda "Big fut mama" Grega Skočir, sa kojim je Stojanović svirao.

- Radi se o vrlo prijatnom čoveku koji zna kako treba sa ljudima. Kada je bio šampion sa Domžalama, imao je uz sebe igrače koji su ginuli za njega, a on je sa njima išao na piće, ručak, slušao je njihove probleme, pomagao im. Pravi je čovek i uvek je veseo. Nikad Namrgođen. Takav je i u svlačionici i na bini - nastavlja Skočir i na kraju otkriva:

- Kada je postao selektor Slovenije na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, dogovor je bio da 2014. godine sviramo na brazilskoj "Marakani". E sada, on je dobio otkaz, nije imao sreće, pa je ideja propala. Ipak, eto prilike da sviramo na beogradskoj "Marakani" ako Zvezda bude prva, to bi bilo super.

Ostaje samo da se vidi pod kakvim notama će fudbaleri Zvezde igrati sledeće sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Momenat koji će oduševiti Grobare: Džons pokazao koliko mu znači zastava Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA