OKRŠAJ LEPOTICA: Vatrena Dabović protiv seksi Mišure (FOTO)

Košarkašice Srbije i Hrvatske igraju u petak (14.00) meč drugog kola četvrtfinalne grupe F na Evropskom šampionatu u Francuskoj, a posebno će biti zanimljiv duel dve fatalne plavuše

  • 7

Košarkašice Srbije i Hrvatske igraju u petak u 14 sati meč drugog kola četvrtfinalne grupe F, a u žiži ovog meča biće duel dve fatalne plavuše Antonije Mišure igračice Hrvatske i kapitena srpskih košarkašica Milice Dabović.

Dve igračice su među najlepšim i najseksipilnijim košarkašicama na šampionatu Evrope, pa nije ni čudo što izazivaju veliku pažnju gde god se pojave, kako na terenu tako i van njega.

Naravno, to nije ni čudo kad su obe sa plavog Jadrana i poseduju tu mediteransku lepotu. Mišura ima 25 godina i rodom je iz Šibenika, dok naša Milica ima 31 godinu i rodom je iz Herceg Novog.

Takođe, obe igraju na pozicijama plejmejkera i beka i zapravo su lideri svojih timova. Mišura je do sada na četiri meča ubacivala 11,3 poena uz 2,3 asistencije, dok je Dabović imala 6,3 poena i 1,3 asistencije po meču.

Biće to veoma zanimljiv duel vatrene Milice i seksi Antonije, a videćemo koja će igračica imati više sreće i koja će odneti pobedu u ekipnom ali i međusobnom duelu, jer nije isključeno da će se njih dve međusobno čuvati.

Sa druge strane, selekciji Srbije je ova pobeda neophodna na putu ka četvrtfinalu, kao uostalom i Hrvatskoj, pa će ovo biti i rezultatski zanimljiv duel.

Selekcija Hrvatske je efikasnija od naših "gracija" i ubacuje prosečno 67,5 poena po meču, naspram skromnih 54 poena srpske selekcije. Ni procenat šuta nam ne ide na ruku, jer Srbija ubacuje tek  33,7 odsto šuta za dva a Hrvatice čak 47,9. Ali, borbenost i hraborst, pa donekle i lucidnost najveća su snaga naših devojaka pred ovaj meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA