Sedmu godinu zaredom prvi "večiti derbi" sezone na Marakani!

 
  • 5

Partizan u prvom kolu dočekuje Novi Pazar, Crvena zvezda gostuje Javoru * Vojvodina i Zvezda četvrtu godinu uzastopno igraju u poslednjem kolu

Jelen Superliga objavila je raspored  za narednu sezonu: prvenstvo počinje 10. avgusta a završava se u maju 2014.

Šampion Partizan u prvom kolu dočekuje Novi Pazar, dok Crvena zvezda gostuje Javoru u Ivanjici. U ostalim mečevima sastaće se Radnički Niš - Radnički Kragujevac, Rad-Čukarički, Sloboda-Spartak, OFK Beograd - Hajduk Kula, Vojvodina - Donji Srem i Jagodina-Napredak.

Raspored je veoma sličan kao i prethodne sezone,"večiti derbiji" sedmi put uzastopno odigraće se prvo na "Marakani", u 11. kolu, pa onda u Humskoj u 26. Prethodnih šest godina "crno-beli" su svaki put osvajali titulu,  pa je pitanje da li će se tradicija nastaviti.

Takođe, Zvezda i Vojvodina četvrtu godinu zaredom igraće u poslednjem kolu.

U uvodna četiri kola "crveno-beli" tri puta gostuju, dok je Partizan triput domaćin, a neretko se dešavalo da se već tu napravi bodovna razlika između dva glavna kandidata za titulu.

Raspored se pravi po poludirigovanom sistemu, Bergerovim tablicama,  da bi se izbeglo da Partizan i Crvena zvezda budu domaćini u istom kolu. Samo dve kombinacije brojeve nude tu mogućnost, a "crno-beli" kao šampioni imaju prednost da izaberu broj koji im odgovara i biraju da prolećni derbi igraju pred svojim navijačima.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo bre?!

    20. jun 2013 | 16:58

    Sramotno je sta radi Tomislav Karadzic i FSS! Raspored isti vec sedam godina! Ovo izivljavanje je za zatvor! Ima li ko, i moze li ko da stane na put ovoj mafiji!?!

  • miami

    20. jun 2013 | 17:37

    Ma uopste nije namesteno... Tole postenjacina

  • aaa

    20. jun 2013 | 17:32

    A je l vam smeta ? Omg ,igraju se 1 na jna,1 na marakani i vi opet trazite izgovore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA