Seljak neće sa Smederevom!

 
  • 0

Fuzija koja je prethodnih nekoliko dana najavljivana pod Đurđevim gradom naišla na oštre reakcije kluba iz Mihajlovca

Informacije koje su se pre nekoliko dana pojavile u medijima da će FK Smederevo napraviti fuziju sa FK Seljak iz obližnjeg Mihajlovca naišle su na oštru reakciju Dejana Lukića, predsednika kluba koji se takmiči u srpskoj ligi.

Gradska uprava Smedereva navodno je imala plan da u slučaju gašenja doskorašnjeg superligaša, prihvati da finansira srpskoligaša iz obližnjeg Mihajlovca, s tim da utakmice igra na stadionu kraj stare Železare.

- Do sada nismo imali zvanične kontakte sa rukovodstvom Smedereva i čelnicima grada oko bilo kakve saradnje ili fuzije klubova. Tako nešto ne dolazi u obzir, jer bi, u tom slučaju, naš klub definitivno nestao sa fudbalske mape, a prema svim pokazateljima u vrhu smo sa posetom u ligi - istakao je Lukić u izjavi za "Žurnal".

Ljutita reakcija usledila je i zbog čaršijskih priča da su Mihajlovčani za ustupanje mesta Smederevu tražili 100.000 evra.

– Napravljen nam je veliki problem, a pre dva meseca, kada su zaposleni u Smederevu štrajkovali, platio sam pranje opreme, da bi „oklopnici" mogli da treniraju i igraju utakmice. Bolje bi bilo da se svi potrude da Smederevo ne bi doživelo najgore - zaključak je predsednika Seljaka.

(Telegraf.rs/ Sportski žurnal)

 

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA