Tajvanska lepotica - najveće iznenađenje Kupa Konfederacija (FOTO)

 
  • 1

Prelepa Silvija Hsija, supruga reprezentativca Italije Alesandra Dijamantija, na putu da zaseni atraktivne prethodnice na tribini

 S jedne strane atraktivna lepotica sa Tajvana Silvija Hsija, a sa druge reprezentativac Italije i vezista Bolonje Alesandro Dijamanti, poznat pod nazivom ''budala''.

Iako Silvija nema veze sa fudbalom, osim što je supruga fudbalera, ova poznata seksi voditeljka će se sasvim sigurno naći na Kupu Konfederacija jer se njen muž našao u sastavu Ćezarea Prandelija za mečeve u Brazilu.

Na prethodnih nekoliko fudbalskih takmičenja navikli smo da na tribinama gledamo atraktivne navijačice od kojih je svakako najpoznatija Larisa Rikelme koja je pred ovaj Kup Konfederacija dobila žestoku konkurenciju u vidu sunarodnice Lilian Ruiz i prelepe Brazilke Herike Noronje.

Ali, sama pojava ove lepe Tajvanke na tribinama u Riju će u svakom slučaju dati neku novu dimenziju navijačicama jer, iako je atraktivna, Silvija nije u rangu pomenutih devojaka s obzirom da je u skladnom braku sa Dijamantijem sa kojim ima i troje dece.

(Telegraf.rs)

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA