Zvezda na besplatnim pripremama u naredne dve godine!

 
  • 5

Fudbalski klub potpisao ugovor sa Termama Čatež iz Slovenije, gde će se spremati leti i zimi, uz moguće produženje saradnje za još dve godine

Fudbaleri Crvene zvezde u naredne dve godine besplatno će se pripremati u Sloveniji i leti i zimi, pošto su potpisali ugovor sa Termama Čatež, objavljeno je na sajtu najtrofejnijeg srpskog kluba.

Ako obe strane budu zadovoljne, a zašto ne bi, postoji mogućnost produženja ugovora za još dve godine. Predsednik "crveno-belih" Dragan Džajić potpisao je dogovor ispred kluba.

- U ime Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" mogu da kažem da sam veoma srećan zbog ostvarene saradnje sa Termama Čatež. Svim velikim sportskim kolektivima je cilj da uz sebe okupe dobre i uspešne partnere. Mi smo kao klub u Termama Čatež prepoznali uspešan brend sa kojim ćemo, nadam se, uspešno sarađivati u narednom periodu. Sporazum koji smo postigli će, uveren sam, doprineti razvoju obe strane, Crvene zvezde u sportskom, a Termi Čatež u poslovnom smislu - rekao je Džajić, koji se zahvalio i Blaži Čabarkapi, bivšem članu UO na pomoći prilikom ostvarivanja saradnje.

Direktor Termi Čatež Sebastjan Selan zahvalio se prvom čoveku "crveno-belih" na lepim rečima, i dodao da najveći motiv za ostvarenu saradnju leži u povezivanju dva velika brenda kakvi su u svojim oblastima naš fudbalski klub i Terme Čatež.

- Prvenstveno bih se zahvalio domaćinima na velikom gostoprimstvu. Crvena zvezda kao i Terme Čatež su i te kako priznati u svojim oblastima. Sigurni smo da će lokacija i naš trenažni centar ispuniti sve uslove za vrhunsku pripremu igrača. Želim Crvenoj zvezdi da nakon priprema u Sloveniji zabeleži što više pobeda - poručio je direktor Termi Čatež.

(Telegraf.rs / Izvor: Crvenazvezdafk.com)

Video: Ovako je Zvezda "pregazila" Radnički: Šest golova na viđeno na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxi

    12. jun 2013 | 17:35

    Ovo samo budale iz rupe mogu da poveruju ..Stecaj kuca na vrata cz.

  • Zuzo

    12. jun 2013 | 18:39

    bravo Dzajo,izgleda je Coki malo viknuo da i ti nesto radis sa onim tvojim surakom ili sta li ti vec dodje.Vidim da je na slici kao usran golub.

  • Thrylos

    12. jun 2013 | 17:44

    Odličan potez uprave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA