BOMBA NA KONCERTU JK: Stiže Didije Drogba?!

 
  • 14

Slavni fudbaler, trenutno član Galatasaraja, dolazi na koncert kao zvanica Jeleninog muža Duška Tošića, sa kojim se upoznao u Turskoj

Jelena Karleuša na svom koncertu na Ušću zakazanom za 15. jun, među VIP gostima imaće svetski poznatu facu. U pitanju je slavni fudbaler Didije Drogba, prenosi "Alo!".

Dugogodišnji igrač Čelsija sa kojim je osvojio Ligu šampiona i još gomilu trofeja u Engleskoj dolazi kao zvanica Jeleninog muža Duška Tošića.

Duško, koji u Turskoj igra za Genčlerbirligi, upoznao je slavnog kolegu kada je ovaj iz Kine nedavno došao u Galatasaraj.

Počeli su da se druže, posećuju ista mesta, pa ga je ponosni Duško pozvao na koncert svoje supruge, što je Drogba prihvatio.

Biće još poznatih zvanica, ali domaćih - Jelena je pozvala kolege sa estrade, političare sa vlasti, ali i iz opozicije. Mudro, sve mogućnosti treba držati otvorenim.

(Telegraf.rs /Izvor: ALO!)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdara

    12. jun 2013 | 13:08

    Neeee,obrukace nam zemlju!!!

  • Mirjana

    12. jun 2013 | 15:14

    Drogba igra u Istanbulu, a Tosic u Ankari, udaljenost 350km, a izlaze na ista mesta i druze se, hahahaha. Sta sve nece da izmisli

  • Skituljko

    12. jun 2013 | 13:52

    Trebalo bi gledaocima da plati za slusanje njenog krestanja.Uzasavam se od ove prikaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA