NADAL: Malo sam se uplašio!

 
  • 2

Istina je, mogu da se vratim na prvo mesto ako nastavim da igram na ovom nivou i ako ne budem povređen. Ali to nije sigurno, šta god da se dogodi, prihvatiću - rekao je Nadal

Bez obzira što je u Parizu osvojio osmi Rolan Garos u karijeri Rafa Nadal nije uspeo da sakrije strah, pa je na konferenciji za medije posle maksimalne pobede nad zemljakom Fererom priznao da se uplašio kada je video da na šljaku uskače maskirani momak sa bakljom u ruci.

- Sve se desilo brzo. Malo sam se uplašio u početku jer nisam video šta se događa. Okrenuo sam se i video momka sa bakljom. Hvala svima iz obezbeđenja, obavili su neverovatan posao. Bili su brzi i hrabri - rekao je Nadal.

Kurtoazije radi ili ne Nadal je rekao da je svaki duel sa Fererom težak, ali je napomenuo da se nada da će do kraja godine s vrha skinuti Novaka Đokovića.

- To nije moj cilj danas. Ipak, istina je da sam u dobroj poziciji u ATP trci, osvojio sam mnogo bodova igrajući samo devet turnira. To je neverovatno. Nisam igrao u Majamiju i Australiji, a imam 7.000 bodova. To je mnogo više nego što sam očekivao. Međutim, u ovoj eri tenisa morate da igrate dobro cele sezone kako biste bili prvi.

- Za sada sam najbolji ove godine, ali ima još šest meseci da se igra. Imam prednost, ali ne veliku. Istina je, mogu da se vratim na prvo mesto ako nastavim da igram na ovom nivou i ako ne budem povređen. Ali to nije sigurno, šta god da se dogodi, prihvatiću - rekao je Nadal.

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aplio

    10. jun 2013 | 07:10

    Španska jajara,nikad nećeš biti vrhunski sportista!! To si dokazao protiv Đokovića!

  • lipa

    10. jun 2013 | 09:40

    Cuj maloo, Mnogo si se uplasio siso

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA