Volpi se vraća u vaterpolo, oteo bi Zvezdi i navijače!

 
  • 2

- Preko 6.000 navijača koji ne prestaju sa navijanjem i pevanjem... To je bilo sjajno. Voleo bih da i mi iste imamo u Italiji - iskren je Rikardo Tempestini, proslavljeni italijanski vaterpolista i trener Pro Reka

Rikardo Tempestini, proslavljeni italijanski vaterpolista i trener Pro Reka, ekipe koju je reanimirao Gabrijele Volpi, posle gostovanja na finalu fajnal-for Lige šampiona, za italijanske medije, izjavio je da mu se dopao meč Zvezda - Jug...

- Kvalitet igara nije bio na nivou, osim finala. Jug je delovao kao jači, a Zvezda kao kompaktniji tim. Da se razumemo, video sam šta sam želeo - rekao je Tempastini i dodao da je Volpi spreman da klub iz Đenove ponovo vrati na krov Evrope.

Stav naših vaterpolista, koji su ove sezone igrali u Zvezdi, Kragujevcu i Partizanu je da bi i za manje ugovore ostali u Srbiji, ali... Povratak milijardera iz Ligurije, verovatno, menja planove. Tempestini nije otkrio koga je gledao u Beogradu, ali je spomenuo nekoliko imena među kojima su Prlainović, Pjetlović, Ivović i hrvatski internacionalac Josip Vrlić.

- Preko 6.000 navijača koji ne prestaju sa navijanjem i pevanjem... To je bilo sjajno. Voleo bih da i mi iste imamo u Italiji - iskren je iskusni stručnjak.

(Telegraf)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILOJE

    9. jun 2013 | 20:07

    pa nece da moze cika Volpi kada je bilo najteze okrenuli ste svima leddja mogu slobodno reci da je Jelenic odrzao vterpolo na sceni svih zemalja ove sezone on je bio najbogatiji covek vaterpola ali ne sa parama vec sa ljudskoscu verom i hrabroscu za razliku od Vas i igraci su ostali svi u svojim klubovima iako nikome nije bilo lako pa sada i delije da uzmete NECE MOCI DELIJE NEMAJU CENU vratite se vi gde ste i posli a mi cemo se vec kao i do sada i bez Vas nekako snaci ::))))))))

  • Kajzer

    10. jun 2013 | 00:34

    Neka cika Volpi pokusa sa grobarima , oni su ionako na iznajmiljivanje! Volim Zemun,Ofku Rad , Olimpiakos i Zvezdu , bas me briga za njih sve kad ja zivim od tebe , Partizane plati me!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA