ČOVIĆ: Vujošević nam pojačava budžet, tužili smo ga!

 
  • 14

- Niti sam rekao da je Duško Vujošević krao slike, niti da nije krao slike, ni da je normalan, ni da nije normalan, ni da je bolestan, ni da nije bolestan. Nisam rekao ni jedno ni drugo, ali jesam da ne možemo da se poredimo ni po jednoj osnovi, ni moralnoj, ni zdravstvenoj, ni obrazovnoj, ni košarkaškoj, a na kraju krajeva ni po lepoti - rekao je Čović

"Ćeraće" se Nebojša Čović i Duško Vujošević još. Naime, prvi čovek Crvene zvezde Beograd, izjavio je da je Zvezda podnela krivičnu prijavu protiv trenera košarkaša Partizana na osnovu datih izjave “najmanja prava da ispituju finansijske situacije imaju oni koji su napravili kriminal i mahinaciju menjajući ime kluba".

- Bužet koji je planiran za narednu sezonu biće pojačan na osnovu krivične prijave protiv Vujoševića. Nemamo nameru da se povlačimo , neka država počne da radi, iako su u Vladi većina partizanovci - poručio je predsednik crveno-belih.

- Podneta je krivična prijava. To nije moja lična prijava, već prijava Crvene zvezde. To će biti prilika da određeni ljudi objasne sve. Pošto mi nešto ne znamo i ne razumemo kakav je to kriminal i kakve su to mahinacije - rekao je Čović i nastavi objašnjavajući svoje izjave kao što je to uradio i Vujošević:

- Niti sam rekao da je Duško Vujošević krao slike, niti da nije krao slike, ni da je normalan, ni da nije normalan, ni da je bolestan, ni da nije bolestan. Nisam rekao ni jedno ni drugo, ali jesam da ne možemo da se poredimo ni po jednoj osnovi, ni moralnoj, ni zdravstvenoj, ni obrazovnoj, ni košarkaškoj, a na kraju krajeva ni po lepoti.

(Telegraf)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boban

    9. jun 2013 | 18:58

    Covicu sta si ti radio na kosovo?

  • Stax

    9. jun 2013 | 20:02

    Ti si najvece zlo koje je moglo da zadesi srpsku kosarku...svaki dalji komentar je suvisan...

  • Ivan

    9. jun 2013 | 20:03

    ajmo sad da svi privatnici u Srbiji promene ime svojih firmi a duguju državi pare i tako izbegnu plaćanje duga prema državi...da vidimo kako će država reagovati...ovo je javni poziv na ne kriminal...pošto to nije kriminal očigledno...evo i ja ću već koliko sutra da menjam ime i prezime i da kažem da Ivan duguje državi pare a ja sam sad Nebojša, ugasio sam prethodnu ličnost, dug je na ime Ivana a ja sam sad Nebojša...ma haj'te molim vas...lol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA