VUJOŠEVIĆ: Nisam za Čovića rekao ni da jeste ni da nije kriminalac!

 
  • 5

Trener Partizana dotakao se na konferenciji za medije najavljene tužbe od strane "crveno-belih" za koje kaže da su u finalnoj seriji priterani uza zid, ali da se njegova ekipa neće zbog toga opustiti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u nedelju da očekuje veliku borbu u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa protiv Crvene zvezde i da je njegov tim, bez obzira na prednost od 2:0, i dalje daleko od titule.

- Nije gotovo, to sam rekao i na početku. Zvezda je veliki rival, nije lako dobiti utakmicu protiv njih i uveren sam da će pružiti maksimum, pogotovo sad kad su posle dva poraza pribijeni uza zid - rekao je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

On je dodao da neće dozvoliti opuštanje kod svojih igrača.

- Nema svadbarske atmosfere, svesni smo da još nije gotovo. Imam iskustvo i sećam se kako je svojevremeno Vontigo Kamings, bez mog znanja, kupio karte za Ameriku posle treće utakmice, pa smo izgubili - podsetio je trener Partizana.

Ipak, trener crno-belih uveren je da će njegov klub dobiti jednu od moguće naredne tri utakmice i odbraniti trofej.

- Nakon što su oba kluba izborili plasman u Evroligu nema egzistencijalne crte na parketu, ali to ne obezvređuje ovaj trofej. Ipak, mislim da od ishod ove serije ne treba da zavisi stanje u državi i ko će biti srećniji - ocenio je Vujošević, koji se dotakao i najavljene tužbe koju će protiv njega podneti KK Crvena zvezda.

- Odgovaram samo za autorizovane izjave, a ne za sve ono što piše srpska štampa. Kada se govorilo o porezu koji Partizan duguje, rekao sam da onaj ko je promenio ime da bi izbegao plaćanje poreza nema moralno pravo da komentariše zašto drugi kasne sa plaćanjem. Tu je bilo nekih aktivnosti koje nisu dozvoljene zakonom. Niti sam nekog prozivao, niti sam govorio da je Čović kriminalac, niti da nije. Ja se bavim košarkom - rekao je Vujošević, a preneo Sportal.rs.

Treća utakmica finalne serije plej-ofa Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 19 sati u dvorani Pionir.

(Telegraf.rs / Tanjug/ Sportal.rs)

Video: Pogledajte koreografiju Delija sa početka večitog derbija iz drugog ugla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Presretac

    9. jun 2013 | 16:35

    Tako je doktore,samo trpaj....mafijas daje sebi za pravo da mu PARTIZAN polaze racune!!! Covica u zatvor,da ga ne bi sredili zemunci

  • Thrylos

    9. jun 2013 | 17:02

    Smorio si debeli

  • Borko

    9. jun 2013 | 21:43

    E,moj Ivane,nista vise od primitivca nisi odmakao.Pa to je covek koji bije ,stipa i vredja sudije.Kako takav covek moze da ti bude idol?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA