BIZARNO: Navijači Lacija "sahranili" Romu! (VIDEO)

 
  • 1

Po ugledu na performans Đenovljana od pre dve godine, simpatizeri osvajača Kupa Italije još jednom "ujeli za srce" gradskog rivala

Veliki rivalitet Lacija i Rome dobio je još jednu dimenziju. Navijači Lacija koji je nedavno savladao Romu finalu Kupa Italije, nepune dve nedelje posle osvajanja trofeja organizovali su performans na ulicama Rima u kojem su "sahranili" gradskog rivala.

U događanju bilo je nekoliko stotina učesnka koji su nosili sanduk sa obeležjima Rome, nije izostala ni uplakana "udovica" sa dresom Frančeska Totija u rukama, koju je pridržavao "šeik", što je naravno aluzija na arapski udeo u vlasništvu kluba. Viđeni su i "sveštenici", poruka "počivaj u miru", tako reći ispoštovani su običaji.

Navijači Lacija nisu prvi koji su se setili da na ovakav način sipaju so na ranu ljutom protivniku koji neće igrati u Evropi sledeće sezone. Pre dve godine navijači Đenove organizovali su sličan performans, tvrdi se da je učestvovalo oko 30.000 ljudi, kada je Sampdorija ispala iz Serije A.

Ipak, Đenovi se nije baš posrećila radost nad mukom gradskog rivala, Sampdorija se vratila ekspresno u elitu i u nedavno završenom šampionatu plasirala se ispred Đenove, koja se već drugu sezonu zaredom jedva spasila ispadanja. Dakle, lacijali oprez!

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zigmund

    9. jun 2013 | 14:06

    Tako treba Partizan sahraniti i to treba da bude realnost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA