Stojković Kompaniju slomio nos i očnu duplju! (VIDEO)

 
  • 2

Duel se dogodio posle pola sata igre, a krvav i pomalo dezorjentisan, iskusni odbrambeni fudbaler se na teren vratio čim je lekarski tim zaustavio krvarenje. Pola sata igrao s potresom mozga

Jedan od boljih štopera u svetu fudbala pamtiće dugo duel sa reprezentacijom Srbije. Ne zbog same pobede i osiguranog baraža za odlazak u Brazil, na Svetsko prvenstvo već zbog činjenice da je odmah posle utakmice primljen u bolnicu.

Naime, Vinsent Kompani, fudbaler Mančester sitija, posle sudara s našim golmanom Vladimirom Stojkovićem zaradio je blaži potres mozga, a ovaj mu je, usput, slomio nos i očnu duplju!

Duel se dogodio posle pola sata igre, a krvav i pomalo dezorjentisan, iskusni odbrambeni fudbaler se na teren vratio čim je lekarski tim zaustavio krvarenje. Nakon utakmice bol je bio, kako kaže, jak pa je otišao u lokalnu bolnicu, na pregled. A tamo... Kompaniju su konstatovali slomnjen nos, blagi potres mozga i naprslinu u očnoj duplji.

Sudeći po fotografiji koju je postavio na svoj Tviter profil ne izgleda sve tako strašno, a u potpisu ispod slike je napisao:

- Šta sve ne bi uradili za svoju zemlju, hej!

 

(Telegraf)

Video: Igrač vratio glavom loptu golmanu, sudija mu dao žuti karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA