NADAL: Novak je šampion! Jednog dana osvojiće Rolan Garos!

 
  • 4

Španac je posle pobede nad Novakom Đokovićem imao samo reči hvale za srpskog tenisera

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale Rolan Garosa savladavši Novaka Ðokovića posle maratonske borbe  6:4, 3:6, 6:1, 6:7(3-7), 9:7 i sada je u prilici da se u nedelju bori za trofej Rolan Garosa.

- Ovo je za mene posebna pobeda. Čestitam Novaku, on je veliki šampion i uveren sam da će jednog dana trijumfovati na Rolan Garosu- izjavio je trenutno četvrti teniser sa ATP liste.

Španac je takođe naglasio da su on i Ðoković odigrali još jedan veliki meč.

- To je bio meč sličan onom na Australijen Openu prošle godine. On je tada bio bolji, sada sam ja pobedio i to je ono što tenis čini tako velikikim sportom. Novak je veliki borac, danas se toliko puta vraćao u meč, oduševljen sam kako smo igrali. Uvek je tako kada igramo jedan protiv drugog- kazao je Nadal, koji sada na Rolan Garosu ima impresivan skor od 58 pobeda, uz samo jedan poraz.

Nadal se u borbi za odbranu titule sastaje sa pobednikom drugog polufinalnog duela u kojem igraju Francuz Žo-Vilfred Conga i Španac David Ferer.

(Tanjug)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aplio

    7. jun 2013 | 20:37

    Mogao bi da naučiš bar još neki jezik some nepismeni!

  • deksi

    8. jun 2013 | 00:05

    Bosnjak,vasi teniseri mogu samo da pasu travu...:)))

  • Bosnjak

    7. jun 2013 | 22:28

    Ovo je dobro i kaze Nadal ''jednog dana''....ha...ha...ha..jednog limburga mjeseca...ha...ha..ha.....Bravo Nadal kralju tenisa i sportskog pobnasanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA