ČOVIĆ: Zvezdaši, izvinite!

 
  • 5

Predsednik KK Crvena zvezda razočaran izdanjem ekipe u prvoj utakmiciu finala plej-ofa nije mogao da ne zamoli za oproštaj navijače "crveno-belih" i očekuje u drugoj utakmici "borbu do poslednje kapi krvi"

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda izvinio se navijačima zbog debakla njihovih ljubimaca protiv Partizana u prvoj utakmici finala plej-ofa. Partizan je zabeležio najubedljiviju pobedu u međusobnim mečevima ove sezone, 82:54 i poveo 1:0 u finalnoj seriji koja se igra na tri pobede.

- Izvinjavam se navijačima Crvene zvezde za ono što su košarkaši pružili. Očekujem da ćemo popraviti stanje, ali ne možemo da igramo utakmice u kojima se igrači ne bore. Prema tome, u petak borba do poslednje kapi krvi. To je obaveza prema armiji navijača, koji su razočarani i teško se osećaju - rekao je Čović na konferenciji za medije fudbalskog kluba, gde je morao da se osvrne i na učinak košarkaša posle bolnog poraza.

Čović nije želeo da govori o eventualnim kaznama.

- Kazne, kritike i ostale stvari ne bih da pominjem. Moglo bi da bude iskorišćeno u medijima protiv Crvene zvezde. Kada imate probleme u porodici, rešavate ih unutar nje - ocenio je prvi čovek košarkaškog kluba.

Čović je komentarisao i to što su sudije stigle na meč pod policijskom zaštitom.

- Mislim da je to dobra inovacija, kao i poruka za sve ono što se događalo sa arbitrima proteklih godina, a u čemu Crvena zvezda nije učestvovala. Poneki jesu, ali možda su to zaboravili.

(Telegraf.rs)

Video: Gobeljić se popeo na šipku sa vođama Delija na kraju derbija: Povela se i pesma protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA