Nole zakazao polufinale sa Nadalom!

 
  • 2

U četvrtfinalu Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Tomija Hasa viđena je velika borba, ali je Srbin uspeo da bez izgubljenog seta obezbedi finale pre finala - 6:3, 7:6(5), 7:5

Novak Đoković je savladao Nemca Tomija Hasa bez izgubljenog seta i plasirao se u polufinale Rolan Garosa!

Prvi teniser sveta se na najbolji način revanširao iskusnom Nemcu za poraz na turniru u Majamiju, pobedivši ga na terenu "Suzan Leglan" rezultatom 6:3, 7:6(5), 7:5.

Očekivano je bilo da će ova dvojica igrača prirediti čvrst meč, sa malo brejkova i više dugih poena, ali je Đoković pokazao da se definitivno pripremio za ovako jak meč. Njegovu pobedu gledao je svetski poznati glumac Leonardo Di Kaprio, dok je u isto vreme na drugom terenu drugi četvrtfinalni meč igrao Rafael Nadal, koji je rasturio Stanislasa Vavrinku (6:2, 6:3, 6:1).

Prelomni momenat koji je najavio Đokovićevu pobedu bio je taj-brejk drugog seta, u kom je naš teniser gubio 2:4, ali je posle dobrih servisa i grešaka Nemca osvojio drugi set 7:4.

U nastavku je Đoković briljirao, lomio otpor Nemca koji doživljava drugu mladost, i posle dva razmenjena brejka, Đoković pravi još jedan za vođstvo 4:3: Delovalo je da je pobeda blizu, međutim, nemački mentalitet nije dozvolio Tomiju Hasu da odustane, pa je napravio brejk u gemu u kom je Đoković servirao za pobedu i izjednačio na 5:5. Na Novakovu sreću, već u narednom gemu Has ne uspeva da se odbrani, pa je Đoković posao završio u trećem setu rezultatom 7:5.

Đoković se plasirao u 12. uzastopno gren slem finale, gde ga čeka veliki okršaj protiv Nadala.

(Telegraf.rs)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA