KASILJAS: Murinjo me nije zlostavljao

 
  • 0

- On je doneo odluku koju je u tom trenutku smatrao najboljom i svi smo to poštovali. Protiv njega nemam apsolutno ništa lično - rekao je golman Reala

Odlazak Žozea Murinja s klupe madridskog Reala polarizovao je navijače. Neki su mu na poslednjem meču na "Santijagu" aplaudirali, no većina ga je ispratila zvižducima. Saga o njegovom odlasku pažnju je privlačila više od dva meseca, a preseljenju u London, rekli bismo, najviše se radovao Iker Kasiljas, prvi golman španske reprezentacije, a dugo ne i Reala.

Kada je Murinjo napustio stadion na početku avenije de Konća Espina mnogi su očekivali da će ovaj iskusni čuvar mreže reći svašta o "posebnom". Prevarili su se...

- U sebi nikada nisam osetio nešto što se zove nepodnošenje. Nisam se ni osećao zlostavljanim - rekao je Kasiljas i dodao:

- On je doneo odluku koju je u tom trenutku smatrao najboljom i svi smo to poštovali. Protiv njega nemam apsolutno ništa lično.

Uz konstataciju da je sezona bez trofeja doprinela da Murinjo pre isteka roka napusti Madrid, Kasiljas je Portugalcu kulturno poželeo sreću na novom poslu.

(Telegraf)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA