Tuzlanski navijači psovali Sarajevo na meču protiv Srbije! (VIDEO)

 
  • 5

Kivni zbog ispadanja Slobode u niži rang, na prijateljskoj utakmici reprezentacija do 21 godine između BiH i Srbije, gledaoci uzvikivali: "J...m te Sarajevo!"

Bosanski navijači, tokom prijateljskog meča njihove reprezentacije protiv selekcije Srbije za fudbalere do 21 godine, osuli su salvu uvreda na račun glavnog grada Bosne i Hercegovine, Sarajeva.

Utakmica je odigrana u Tuzli, pred oko 5.000 gledalaca, kivnih zbog ispadanja Slobode u niži rang. Navijači tuzlanske ekipe smatraju da su premijerligaši iz prestonice, Sarajevo i Željezničar krivi za sudbinu njihovog kluba. To je bio razlog da se u mnogo prilika sa tribina zaori: "J...m te Sarajevo!"

Mnogima koji su došli na stadion čini se da je sama utakmica bila u drugom planu. Meč je završen rezultatom 1:1. Srbija je povela autogolom Cimerota u 24. minutu, a izjednačio je Maletić u 50.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pasha

    4. jun 2013 | 20:19

    Ja mislim da oni psuju FK Sarajevo a ne Sarajevo kao grad :)

  • tuzlak

    5. jun 2013 | 00:39

    Al' eto nisu makar zvizdali himni Srbije i nije bilo uvreda na taj nacin.

  • ljuban

    4. jun 2013 | 23:48

    Beavo Tuzlaci pokazali ste se da ste kulturan i civilizovani narod to je za svako postovanje ujedno ste pokazali civilizaciju vise nego bila koja druga bivsa republika danas (drezave)!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA