Umrla najstarija navijačica Zvezde, nikad nije videla Marakanu!

 
  • 2

Grupa navijača crveno-belih iz Gornjeg Milanovca biće na sahrani Radave Jevtović (102) i na kovčeg će položiti zastavu njenog omiljenog kluba

Baka Radava Jevtović, najstariji navijač Crvene zvezde i najstariji žitelj rudničko-takovskog kraja, izdahnula je u 102. godini u svom selu Družetići podno Maljena.

Posle smrti Ljubice Popović iz Nikšića (103), baka Radava je ostala jedna od retkih navijača crveno-belih, pre svih fudbalera, sa 100 i više godina koja nije krila da "od kada zna za crveno-bele navija za njih". Baka je čitav životni vek provela u svom selu, ali nije, kako njena ćerka Branka Ivanović u izjavi za Betu kaže, propuštala ni jednu utakmicu kada je ona bila na televiziji.

- Veliku radost iskazala je, kada je Zvezda pre 22 godine postala šampion Evrope u Bariju, zanimali su je rezultati i ostalih klubova ovog Sportskog društva, ali nije joj se ispunila želja da poseti Marakanu - rekla je njena ćerka.

Baka je pre samo tri dana kada su vaterpolisti osvojili pehar Lige šampiona, iako nije mogla da govori, uspela da podigne ruku u znak pozdrava. Zbog činjenice da je bila veliki navijač Zvezde grupa navijača iz Gornjeg Milanovca je odlučila da dođe u Družetiće, na sahranu gde će na njen kovčeg položiti zastavu omiljenog joj kluba.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    4. jun 2013 | 19:02

    Bako, neka je laka zemlja ! I na nebu tom na koje ides ti, sija nasa Zvezda Crvena...

  • zvezda iznad svega

    4. jun 2013 | 21:36

    i na nebo to na koje ides ti, sija tvoja zvezda crvena! :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA