Aksentijević i Josimov za ''osveženje'' Partizanove odbrane?

 
  • 1

šampion Srbije uveliko sprema pojačanja pred nastavak priprema i kvalifikacija za Ligu šampiona

Sportski sektor fudbalskog kluba Partizan polako se rastrčao u potrazi za pojačanjima s obzirom da vreme do početka priprema polako teče! Kako navodi dnevni list ''Sport'' crno - beli najozbiljnije razmišljaju da u svoje redove vrati nekadašnjeg fudbalera Nikolu Aksentijevića koji je sezonu proveo u Viteseu.

Aksentijeviću, koji bi bio idealna zamena za Miljkovića koji je najavio odlazak, u prilog ide i to što je slobodan igrač i Partizan bi ga doveo bez obeštećenja.

- Svakako da ozbiljno poznajem njegove kvalitete. Ne želim da prejudiciram događaje. moramo prvo da stvorimo jasnu sliku sa ekipom pa onda da pričamo o pojedincima  -istakao je trener Partizana Vuk Rašović koji je Aksentijevića svojevremeno trenirao u Teleoptiku.

Uporedo sa pregovorima oko Aksentijevića, koji je i te kako zainteresovan za povratak u Humsku, crno - beli traže i ''svežu krv'' na poziciji levog beka jer su Volkov i Lazevski takođe na izlaznim vratima.

Izbor je pao na kapitena Donjeg Srema Miloša Josimova koji je prema navodima Sportskog Žurnala, pored Vojvodine, veoma zainteresovao i čelnike šampiona Srbije. Ključnu ulogu u ovom transferu mogao bi da odigra i predsednik Sremaca Milenko Đurđević koji je usko povezan sa Partizanom.

(telegraf.rs/ Sport/ Sportski žurnal)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA