ĐOKOVIĆ: Vetar mi je pravio probleme, ali sam iskontrolisao meč!

 
  • 0

Prvi reket sveta zadovoljan pobedom protiv Kolšajbera i plasmanom u četvrtfinale iako su vremenske neprilike zadavale probleme obojici tenisera

Najbolji svetski teniser Novak Ðoković rekao je posle pobede protiv Nemca Filipa Kolšrajbera  sa 3:1 u setovima - 4:6, 6:3, 6:4, 6:4 da je odigrao težak meč i istakao da je imao veoma kvalitetnog rivala.

- Veoma je teško igrati protiv Filipa, jer je on specijalista za šljaku. To je i potvrdio u prvom setu. Ipak, uspeo sam da iskontrolišem meč i dobijem sledeća tri seta, tako da sam zadovoljan - izjavio je Đoković koji je istakao i da su vremenske neprilike uticale na igru.

- Bilo je vetrovito, ali su uslovi bili isti za obojicu, morali smo da se prilagodimo - rekao je Ðoković koji sada, od ukupno 43 meča odigrana u Parizu, ima učinak 35-8.

Srpski teniser u borbi za polufinale igra protiv još jednog Nemca, 35 - godišnjeg veterana Tomija Hasa, koji trenutno zauzima 14. mesto na ATP listi.

- Imam veliko poštovanje prema Tomiju, znamo se veoma dugo. On igra jako dobro ove sezone, ali se nadam da ću ponoviti igru iz prethodnih mečeva i proći dalje - poručio je Ðoković.

Od dosadašnjih sedam međusobnih duela Ðoković je dobio četiri, s tim što je Has slavio u poslednjem okršaju, na ovogodišnjem mastersu u Majamiju (6:2, 6:4).

Osmi susret Srbina i Nemca na programu je najverovatnije u sredu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA