ROLAN GAROS: Đoković na terenu oko 12.30, Jankovićeva ne pre 19 sati!

 
  • 0

U borbi za četvrtfinale, srpski teniser igra protiv Filipa Kolšrajbera, a teniserka protiv Džejmi Hempton

Novak Đoković i Jelena Janković igraju mečeve osmine finala devetog dana Rolan Garosa.

Prvi na teren izlazi Đoković, a njegov protivnik je Filip Kolšrajber. Srbin i Nemac će svoj četvrti međusobni duel odigrati na terenu "Filip Šatrije", najverovatnije oko 12.30, kada se očekuje da će meč završe Frančeska Skjavone i Viktorija Azarenka.

Srpski teniser na megdan Nemcu izlazi dva dana pošto je saznao da je njegov prvi trener Jelena Genčić umrla u 77. godini života. Nole je posle pobede nad Dimitrovim otkazao konferenciju za novinare i posle sam u svojoj sobi tugovao zbog gubitka osobe koja ga je u dečačkim danima izvela na pravi teniski put.

- Đoković je teško podneo vest o smrti Jelene Genčić. Potpuno je utučen. Poslednji put kad su se videli, Jelena je tražila od njega da joj donese pehar Rolan Garosa, kao kada je doneo i onaj sa Vimbldona. Svakako će želeti da joj ispuni tu želju, iako više nije s nama - rekao je Novakov trener Marian Vajda.

Jelena Janković igra poslednji meč na terenu "Suzan Leglen", koji bi trebalo da se odigra posle 19 sati. Njena protivnica biće Amerikanka Džejmi Hempton, koja je u jedinom međusobnom duelu slavila protiv Srpkinje u Indijan Velsu 2012. godine.

(Telegraf.rs)

 

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA