Radvanjska sedmi put zaredom porazila Anu i eliminisala je sa Rolan Garosa!

 
  • 1

Najbolja srpska teniserka ponovo nije imala rešenje za Poljakinju, koja je slavila 6:2, 6:4 u osmini finala Otvorenog prvesntva Francuske

Kraj za Anu Ivanović na Rolan Garosu! Poljakinja Agnješka Radvanjska je i sedmi, uzastopni, put u međusobnim duelima bila nerešiva enigma za najbolju srpsku teniserku, koju je porazila rezultatom 6:2, 6:4.

Ana je poslednji put slavila protiv četvrte teniserke sveta u Lincu 2008. godine.

Već na startu se videlo da Ana nema sredstvo kojim bi se adekvatno suprotstavila Poljakinji. Iako je imala brejk loptu u prvom gemu, Radvanjska je brzo uklinila mogućnost da joj Srpkinja oduzme servis. Naredni gem se prilično odužio - od trenutka kada je Ana imala 40:0 počela je da greši i da se muči. Poljaknji su se ukazivale šanse, pa je na kraju uspela da iskoristi brejk loptu kojom je povela 2:0. U četvrtom gemu smanjuje Ana na 3:1, ali svojim greškama je učinila da Radvanjska brzo osvoji prvi set, i to još jednim brejkom - 6:2.

Drugi set je Ana počela dobrim gemom i brejkom, ali već u narednom vraća Poljakinja ribrejkom. Držala se Ivanovićeva do šestog gema, kada je Radvanjska oduzela servis i povela 4:2, ali je potom uspela Ana da izjednači na 4:4. Propustila je 14. teniserka sveta svoju šansu u završnici, jer je ponovo izgubila svoj servis gem u kom je servirala za opstanak.

Radvanjska će u četvrtfinalu igrati protiv Italijanke Sare Erani, koja je pobedila Karlu Suares Navaro 5:7, 6:4, 6:3.

(Telegraf.rs)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sam

    2. jun 2013 | 22:48

    E pa kad u odlucujucem servis-game napravi 3 dvostruke greske postavlja se pitanje nnjene psihe jer ovo ne prilici 14-toj igracici sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA