Novak Đoković održao čas Dimitrovu

 
  • 3

Prvi teniser sveta i prvi nosilac na gren-slemu u Parizu je sa 3:0 (6:2, 6:2, 6:3) pobedio 23-godišnjeg Bugarina

Novak Đoković je u Parizu, na glavnom terenu, očitao lekciju prvom Bugarinu koji je u istoriji tenisa u toj zemlji prošao 2. kolo na Rolan Garosu. Grigor Dimitrov će pamtiti pobedu u Madridu, ali se čini da će još dosta vode proteći Dunavom pre nego opet zabeleži trijumf. Prvi reket sveta je sa maksimalnih 3:0 (6:2, 6:2, 6:3) obezbedio plasman u sledeću rundu drugog gren slem turnira.

Prvo, moramo da razjasnimo da Grigor zna da igra tenis i da nije samo momak Marije Šarapove. Međutim, Novak mu je očitao lekciju i biće dobro ukoliko je ovaj momak shvatio neke stvari. Dimitrov je malo prepotentno ušao u duel, ali je brzo shvatio da će sa njega izaći pognute glave.

Đoković je igrao kao iz udžbenika. Fokusiran i željan da se ne zadržava dugo na šljaci. To mu je uspelo, a raznovrsnost udaraca i napada sa osnovne linije za protivnika su bile ogromna prepreka. Preciznost prvog igrača sveta primoravala je Bugarina na veliki broj neiznuđenih grešaka, a predah je dobio pred kraj kada je Novak zatražio lekarsku pomoć ili medicinski tajm-aut.

Naime, pri rezultatu 4:3 za Srbina u trećem setu, Novak je dobio masažu ramenog dela desne ruke. Srećom, nije bilo ništa što bi trebalo da brine ni njega, ni navijače pa je Nole lako priveo meč kraju.

(Telegraf)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cobi ns

    1. jun 2013 | 22:51

    Bratko,good bye!

  • Robert

    1. jun 2013 | 23:28

    baby Federer! I ono u Madridu zahvali bezobraznim i nekuturnim Spancima. Nisu ni zasluzili da velikan kao Nole nastavi igru tamo.

  • ssss

    1. jun 2013 | 23:22

    Toliko o straaaasnom bugarskom teniseru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA