VUJASINOVIĆ: Očajan početak, nismo imali energije za pobedu (VIDEO)

 
  • 0

"Šta je tu je. Krajnja ocena je pozitivna za ovu sezonu jer smo dosta uradili sa ovim mladim timom, to je veliko iskustvo za nas" rekao je trener Partizana

Trener vaterpolista Partizana, Vladimir Vujasinović nije bio zadovoljan igrom svog tima,naročito lošim ulaskom u meč, u porazu od Barselonete u borbi za treće mesto na fajnal- foru Evrolige. Ali, on je ipak ocenio kao uspešnu sezonu za ovaj mlad tim crno-belih koji je u stvaranju.

-Loš početak meča, posle smo se vraćali ali nismo imali energije za ovakav meč. Nismo smeli da uđemo na ovaj način u utakmicu.

PRINUDNA REKONSTRUKCIJA TIMA

-Barseloneta je sve vreme igrala bolje, bolje je ušla psihološki u meč, na kraju smo imali naše šanse ali nismo iskoristili - rekao je Vujasinović i dodao:

-Šta je tu je. Krajnja ocena je pozitivna za ovu sezonu jer smo dosta uradili sa ovim mladim timom, to je veliko iskustvo za nas. Velike dve utakmice za ovaj tim koji je počeo da se stvara ove godine. Sledi rekonstrukcija tima, ne zato što hoćemo nego što je loša finansijska situacija, ubacićemo neke nove klince iz škole na Banjici pa ćemo sa njima da igramo.

SORO: NE TREBA DA BUDEMO NEZADOVOLJNI

Golman Partizana Slobodan Soro je branio odlično, ali nije mogao sam da pokrene ekipu. Posle meča je istakao da je ekipa odigrala mnogo lošije nego u polufinalu.

- Čestitam Barseloneti, bili su bolji od početka do kraja. Mi smo loše Ušli u meč, na kraju smo imali i šut za pobedu ali nismo pogodili. Nema razloga da budemo nezadovoljni ovom sezonom - rekao je Soro.

D.S.

 

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA