Het-trik Mitrovića oduševio Mihu pred Belgiju!

Napadač Partizana za samo 45 minuta oduševio malobrojnu publiku i selektora, i najavio da je spreman da zauzme mesto u startnih 11 u Briselu

  • 8

Pobedom protiv Dunava iz Starih Banovaca rezultatom 4:0 (3:0) fudbalska reprezentacija Srbije uspešno je prebrodila trening meč pred kvalifikacioni duel u Belgiji 7. juna.

Centralna figura meča svakako je bio napadač Partizana Aleksandar Mitrović, koji je sa tri pogotka u prvom poluvremenu najavio da bi u susretu sa ''đavolima'' mogao da bude starter.

Mitrović, koji do sada još nije debitovao za A tim, pogađao je mrežu najpre u 13. a zatim i u 26. i 43. minutu.

Konačan rezultat postigao je fudbaler Atalante Ivan Radovanović u 67. minutu ''generalke'' koja je očigledno uspela.

Selektor Mihajlović odlučio se da na teren izvede ''šaren'' sastav koji su činili Stojković – Tomović, Biševac, Rajković, Kolarov – Fejsa, Milivojević, Kuzmanović, Basta – Marković, Mitrović dok su šansu u drugom poluvremenu dobili: Aleksić, Petrović, Radovanović, Šćepović i Đorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    30. maj 2013 | 21:19

    Belgija igra protiv Amerike a mi protiv Starih Banovaca...

  • oko

    30. maj 2013 | 21:03

    ahhhaahhaha generalka Srbija protiv FK DUNAV IZ STARIH BANOVACA HHAHHAHAAHHHH dajte molim vas nadjite barem pravi tim ako ne mozete da nadjete repku za sparing

  • jaaaaaa

    30. maj 2013 | 21:08

    Eeee ako je to za radost? Svaka čast Mitroviću, dao bog da je on to rješenje na duže staze, ali zar reprezentacija niželigašu da samo 4 komada? Pa to su polu ili potpuni amateri, tu bez podcjenjivanja treba dati 8-9 komada bez puno muke na suvi kvalitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA