Kristal Palas u finalu vrednom 120 miliona funti obezbedio Premijer ligu

 
  • 0

Na prepunom "Vembliju" fudbaleri Palasa golom 40-godišnjeg Kevina Filipsa u 105. minutu pobedili Votford i od avgusta ponovo igraju u engleskoj eliti

Kristal Palas se vraća u Premijer ligu! Samo, biće šteta što sledeće sezone u eliti neće igrati Vilfred Zaha, a možda i iskusni Kevin Filips. Zaha prelazi u Mančester junajted, za šta su ovi odavno platili 15 miliona funti, a posle pobede na Votfordom od 1:0 upravi kluba je s vrata skinut ogroman teret. Naime, osim plasmana u Premijer ligu kasa će zbog Filipsovog gola na "Vembliju" biti pošteno napunjena - sa 120 miliona funti!

Jedini gol postigao je čovek koji će za dva meseca napuniti 40 godina. Filips je gol sa penala dao u 105. minutu pokazavši takvu mirnoću ili imunost na pritisak.

- Dao sam gol na starom "Vembliju", sada i na novom. Ako je ovo moja poslednja utakmica... Kakav je onda ovo način da se okonča karijera - rekao je Kevin Filips.

(Telegraf)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA