DAUDA: Nisam kao Kleo - nikad ne bih prešao u Partizan!

 
  • 5

Nigerijski napadač ističe da je svestan šta ''večiti derbi'' predstavlja u Srbiji i da nikada ne bi krenuo stopama Brazilca

Da je Crvena zvezda dovođenjem Albiole Daude ostvarila ''pun pogodak'' videlo se već od samog početka kada je Nigerijac krenuo da igra i trese mreže. Na devet proletnjih utakmica, koliko je odigrao, Zvezdina ''devetka'' je postigla četiri gola i upisala tri asistencije, što je i više nego dovoljno da bude jedan od glavnih aduta ''crveno-belih'' na predstojećem ''večitom derbiju''.

U intervjuu za "Sportski žurnal" Nigerijac, koji je u Zvezdu stigao iz švedskog Kalmara, istakao je da je došao u Beograd kako bi ''pokazao šta zna''.

- Došao sam u veliki klub i to je ono što sam želeo. Ne znam koliko ću ostati u Zvezdi, ali za sada je sve odlično - rekao je Dauda, koji napominje da se fudbal u Švedskoj umnogome razlikuje od srpskog:

 - U Švedskoj niko ne igra kao naši rivali na ''Marakani''. Tamo se svi trude da postignu pogodak, a ne samo da se brane. Ovde je sve novo za mene, polako se adaptiram i tek ću pokazati najbolje.

Možda je upravo derbi protiv Partizana jedna od prilika Daude da još više ''kupi'' ljubav navijača koji će, nema sumnje, mnogo nada polagati u njega.

 - Presrećan sam što ću biti deo jednog takvog spektakla. Ne mogu obećati gol, ali ću se truditi da obradujem navijače. Bitno je samo da pobedimo. Naučio sam da je utakmica protiv Partizana nešto posebno i sada mogu da kažem da nikada ne bih prešao u suprotni tabor kao što je to učinio Brazilac Kleo - zaključio je Dauda.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

 

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca ds1989

    16. maj 2013 | 12:01

    Dauda ako zabijes mustafi gol,castimo te sa bojanom.mislim samo ako nisi vec i ti !

  • Oto Fon Schtuka

    16. maj 2013 | 07:45

    Nisi ti kao Kleo. Kleo je majstorcina.

  • saša

    16. maj 2013 | 09:20

    Ovaj je sve više po novinama, a sve manje daje golova...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA